Connect with us

Kiemelt hírek

SPAR – ki is vette meg? – kuponnal szúrják ki a nővérkék szemét!

Spar - kié is lett? - kupon-osztogatás a nővérkéknek!
Megosztás

A hét híre volt, hogy nemzetes – nemzeti – Mészáros Lőrinc cége felvásárolta az eladó SPAR áruházakat. Gyors-reagálású kormányunk ott beváltható kuponokkal szúrta ki a szemét a kórházi dolgozóknak Győrben.

Egyik zsebből a másikba és még kap is a nép, az eszük-adta!

boldoguljjgyorben blog adta hírül, hogy cafetériát nem, de szemkilövetés gyanánt a Petz Aladár Kórházban vásárlási kupont adtak a fizetési papír mellé.

„Közeledvén a választásokhoz, úgy gondolhatták, hogy kezd ciki lenni ez a helyzet. Nosza, adjunk valamit annak a pár hülyének, aki még nem menekült el az egészségügyből, vagy akár az országból, de lehetőleg úgy, hogy az semmibe sem kerüljön, töprenghettek a „nagyok.”

Mivel Fidesz-ukáz, hogy jó híreket kell közreadni a kórházakkal kapcsolatban, beállunk a sorba és a magunk módján, de teljesítjük a kirótt napi adagot.

Ha lenne még boríték, amiben a fizetést osztották az árkosban, akkor most nagyobbra kellene cserélni, mert egy SPAR kuponfüzetnek is bele kellene férni. De ma már elég a fullajtárral szétküldeni az alkalmi szóróanyagot, amit jobb helyeken újságok mellé szoktak csaliként betenni.

A PAMOK dolgozóinak minden különösebb felhajtás nélkül kiosztották hozzátették a kuponos füzetet, amit amúgy bedobnak a városban minden lépcsőház minden postaládájába egyébként.

„Lehet, hogy az igazgató valamelyik éjszaka begyűjtötte a környék postaládájából a kuponos füzeteket, hogy megajándékozza a dolgozóit?”

A várt hatás azonban elmaradt, a még az egészségügyben maradt dolgozók kibuktak, amikor felfedezték a pimaszságot. Az otrombára sikerült választási húzást indokolhatja, hogy úgy vélhette a NER egészségügyért felelőse, hogy aki ennyiért, ilyen körülmények között is helyt áll, az nem lehet százas, így ez sem tűnik fel neki. Pedig csak az életünk múlik rajtuk! Munkájukat emelt kalap kíséretében ezúton is köszönjük!

Mészáros Lőrinc nyélbe ütött egy újabb zsíros bizniszt: lett 18 Spar-üzlete

Ne ba…- Ingyen kuponnal „lepték meg” a Győri Kórház dolgozóit

 

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük