Connect with us

Bulvár

Pénteki horoszkóp csütörtökön! – 5 csillagjegy felhőtlenül örülhet, a többieknek rossz hírünk (is) van….

Megosztás

Pénteken nem lesz unalmas napja egyetlen csillagjegynek sem, többen örülhetnek, mások viszont nem mondhatják majd el ugyanezt, számukra ugyanis a pénteki napot nem a felhőtlen öröm és a gondtalan készülődés a hétvégére tölti ki.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Pénteken nem lesz unalmas napja egyetlen csillagjegynek sem, többen örülhetnek, mások viszont nem mondhatják majd el ugyanezt, számukra ugyanis a pénteki napot nem a felhőtlen öröm és a gondtalan készülődés a hétvégére tölti ki.

Kos

Valószínűleg nem lesz megfelelő hangulatban ahhoz, hogy kellemetlen emberekkel jusson dűlőre különféle dolgok tekintetében. Ne hagyja provokálni hagyni magát, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy elkerülhesse a kellemetlenségeket. Egy barátja szeretné összehozni valakivel, viszont a hangulata nem éppen a legjobb ehhez. Ne húzza fel magát, inkább mondja el neki őszintén a véleményét. Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek. Ez nem az ön napja. Tele van energiával és remek az erőnléte, ha idáig úgy érezte, hogy nincs ereje teljében, ez most változni fog.

…a szerelem terén pedig…..

Ma hangot adhat bizonyos sérelmeinek, kedves Kos, melyek jogosságával kapcsolatban azonban, meglehetős nézeteltérések lehetnek ön és kedvese között. Próbálják meg mégis megbeszélni a dolgokat úgy, hogy egyikükben se maradjon végül tüske, még, ha ez most sok kompromisszummal is jár.

Bika

Ezúttal hagyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is.
Tartson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni. Vegyen ki egy szabadnapot és utazzon el valahova a családjával, a partnerével, esetleg a barátai társaságában. Az a lényeg, hogy ne otthon üléssel töltse el a szabadidejét. Az utóbbi időben ön igencsak rosszkedvű, de a helyzet hamarosan változni fog. A csillagok állása kedvező önre nézve és nemsokára bekövetkezik életében a pozitív változás.

…a szerelem terén pedig…..

Mindenképpen ügyeljen ma arra, kedves Bika, hogy, ha mélyebb beszélgetésre is kerülne valami miatt sor kedvesével, semmiképp se érintsenek kényes témákat, különben nagyon összekaphatnak, ha nem vigyáznak. Ha jelenleg szingli, nem biztos, hogy a mai a legjobb alkalom egy mindent eldöntő randira, mert most komoly gondok akadhatnak a kommunikációval, ami félreértések sorához vezethetnek. Ha lehet, napolja tehát az ilyesmit!

Ikrek

Ne legyen meghunyászkodó. Ez a karrierjére és a magánéletére is érvényes. Ne féljen kiállni a saját igazáért és elmondani a véleményét másoknak, hiszen, ha nem így tesz, akkor nem fogja megkapni, amit akar. Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban. Menjen be korán dolgozni, mert a főnökének valószínűleg fel fog tűnni a dolog. Menjen el sétálni, de ezúttal a városon túlra, egyenesen a természetbe vezesse az útja. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra távol a város zajától.

…a szerelem terén pedig…..

Ma megoszthatja partnere önnel néhány gondolatát, talán bizonyos problémáit is. Figyelmezzen jól szavaira, türelmesen hallgassa végig, mi bántja, mert meglehet, hogy sokat segíthet neki a megoldásban, amiért õ mindenképpen hálás lesz majd!

Rák

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz. Egy a lényeg: ne adja fel! Jó lenne, ha valahogyan el tudná terelni a gondolatait, amire kiváló alkalmat kínál, ha némi társadalmi életet él. Találkozzon a barátaival és biztos, hogy nem fogja megbánni. Fogadja meg a kollégái tanácsait, mivel segíteni szeretnének önnek, és így sokkal jobban fog boldogulni. Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.

…a szerelem terén pedig…..

Ma meglehetősen új terepre tévedhetnek kedvesével, esetleg még akár csak kiszemeltjével is, ami nagy izgalmakat kelthet, nagy energiákat szabadítva fel önben! Engedje el magát, kedves Rák, s hagyatkozzon kizárólag ösztöneire, akkor ma csodálatos új élményekben lehet majd része!

<<< Még egy horoszkóp? >>>

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük