Connect with us

Bulvár

Vagy főz, vagy mocskolódik? – kommentelték Németh Szilárd hétfői Karó Gerizését

Németh Szilárd a "rock és a nemzet szolgálatában" bulizik
Megosztás

Németh Szilárd, a rezsiharcos Fidesz-alelnök Facebook-oldalán osztotta meg, hogy hétfő reggel defektet kapott egy budapesti utcán egy óriási kátyú miatt, amiért szerinte Karácsony Gergely -aki a Németh-fejben Karó Geri- a felelős.

Végülis Orbán a főfelelős, nem?

„Ma reggel fél 8-kor mintegy 20-25 km-es sebességnél ismét defektet kaptunk Karácsony Budapestjén, a Mester és a Lenhossék utca kereszteződésében”

– olvasható a politikus bejegyzésében, amiben egy fotóval is dokumentálta a leeresztett kocsikereket és a méretes kátyúról is megosztott pár képet.

Megszámolta…

„A fővárosi utakon a kátyúk, gödrök száma már megelőzte a karókét. Karó Geri nemcsak a közlekedést, de az utakat, utcákat is leamortizálta. Ideje váltani, Budapest ennél többet érdemel!”

-folytatta kormánybiztos, országgyűlési képviselő, stb….. majd levonva következtetését:

„Boldog karácsony, szomorú Budapest.”

A hozzászólásokból…

„Demagóg egy malac vagy IspánRezsiMágus. Foglalkozz a azzal, hogy a magyar cégeket kifilézték az energiaszolgáltatók. Oda nem mersz büfizni kucu? Költözz Hatvanpusztára és ott sima lesz az út! Bastille meg soha ne feledd!”

„Budapest nem a Karácsony Gergőé, hanem a budapestieké, az országé, a magyar embereké ahogy Csepel sem a Tiéd! Egyébként meg bármilyen politikushoz rendelni egy kátyút az színtiszta primitívség, egyszerűség, együgyűség. Nem kicsit túlzóak a magyar politikusok szerepének a túlértékelése, akik a nagy magyar valóságban igazából és leginkább egy senkik!”

„Gyere le vidékre!!!”

„Vagy főz, vagy mocskolódik?”

„Minden az elmúlt 4 évben ment tönkre! Ez is Karácsony hibája!!! Az, hogy 20 éve rohadnak az utak, arról más nem is tehet, csak is Karácsony!!!!! ”

„Próbáltam értelmezni a bejegyzést, de nem igazán sikerült. Nem a szívem csücske Karácsony Gergely, sőt. De akkor ezek szerint bármelyik településen, ahol szarok az utak, Karácsony a polgi?”

„Névvel nem gúnyolódunk – „karógeri” emlegető némaszilárd!!!”

„Micsoda marhaság egy emberre kivetíteni a problémát.Amióta az eszemet tudom mindig tele volt a város kátyuval.”

„Kedves Szilárd! Az országban mindenhol ilyenek az utak, ez nem budapesti sajátosság! Arról mikor készül poszt, hogy mi a helyzet BÁRMELYIK autópályán? A saját ház előtti sepregetés lenne a feladata mindenkinek…Karácsony úrnak és Önnek/Önöknek is….Mással sincs elfoglalva egyik oldal sem, csak egymás ekézésével…Ha ennyi időt, energiát és pénzt mindenki arra fordítana, ami a feladata, sokkal jobb állapotok között élnénk ebben az országban.”

„Arra vigyázott hogy fővárosi kátyúba hajtson bele. Kiderülne hogy állami fenntartású út …”

„Sziszikém, a Te defekted nem most keletkezett. És semmi köze az utak minőségéhez.”

„Én például 2010-től napjainkig kb. 5-ször kaptam defektet nem önkormányzati utakon, mégsem írok olyan ökörséget, hogy az Orbán-kormány felelős a defektjeimért.”

„Az úthibák oka a pénzhiány, a pénzhiány oka a fideSS. Akkor kiket is kellene leváltani?”

Szerző