Felcsúton tilos betömni a kátyúkat? Húsz rendőr igazoltatta a kétfarkúakat

Felcsút híres arról, hogy a betolakodó újságírókat és ellenzékieket éberen követik ráérő autósok, illetve hogy a rend őrei is rajtuk tartják a szemüket.

A Kétfarkú Kutya Párt tegnap arról rakott ki egy képet a Facebookra, hogy öt rendőrautó érkezett ki a helyszínre, amikor be akartak tömni egy kátyút.

„Betömtünk 2 kátyút, ez még a kampánypénz pályázatunknak a hozadéka, hogy lett ilyen gép, ami képes erre. Megolvasztja az aszfaltot, szórunk mellé még cuccot, emulziót, és leúthengereljük. Csináltunk már sokat, csak az nem volt hír, gondolom, mert nem jöttek a rendőrök. Felcsúton viszont 5 kocsinyi jött, kb. 20-an. Amúgy nem volt nagy para, azt mondták, hogy általános igazoltatás – ugye ez az, ami nem létezik. Ami viszont tán érdekes, hogy az egyik betömött kátyún a harmadikként áthajtó autó pont a fideszes Hamis Mészáros László fekete Mercije volt, úgyhogy megúszott miattunk egy tengelytörést. Ami minden magyar ember sikere, hiszen képzelem, kinek a pénzéből vette a kocsit meg csináltatná meg. Ja, és ezek természetesen kampány-kátyúbetömések, majd mindig visszük oda őket, ahol indulunk időközin” – válaszolta a Kétfarkú a 444 kérdésére.

A fenti Hamis Mészáros név utalás a felcsúti időközi polgármester választásra, amelyen a Fidesz jelöltje Mészáros László lesz, akivel szemben Kétfarkú Kutya Párt egy másik Mészáros Lászlót indított.

(Forrás: 444)

Kacsolódó:

Felcsúton is lecsaptak a rendőrök a Kétfarkúakra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük