Connect with us

Állati

Orbán gyermekkora helyett most éli ki háborús hajlamait!

Gyurcsány: a választás tétje, hogy normális ország lesz-e Magyarország
Megosztás

Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor miniszterelnök nem építi, hanem elveszejti Magyarországot és nem a tisztelet, hanem a tiszteletlenség embere, Magyarországnak gazember miniszterelnöke van.

Orbán vagy Európa

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke kedden, Érden, az Orbánnal nincs alku” elnevezésű lakossági fórumán arról beszélt, hogy nem változott a véleménye, és ma is úgy tartja, hogy Orbán és Európa között kell választaniuk az embereknek az áprilisi országgyűlési választásokon.

Ha nincs ellenség, a miniszterelnök csinál

Hozzátette, hogy a miniszterelnök gyermekkora helyett most éli ki háborús hajlamait és szinte mindenkivel háborúzik. Ha nincs ellenség, csinál – tette hozzá volt miniszterelnök.

Kitért arra, hogy legközelebb a FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) lesz Orbán Viktor ellensége, mert, mint fogalmazott: „Gyurcsány alatt a nemzetközi ranglistákon előkelőbb helyen szerepelt a magyar foci, mint őalatta” és biztos, hogy a miniszterelnök majd ebben is Soros Györgyöt látja, aki így akarja megbuktatni a magyar kormányt.

A DK elnöke közölte, hogy a miniszterelnök teológiai újítása az a politikai Szentháromság, amely Soros György, Brüsszel és a menekültek köré épül.

Kéz kezet mos?

Gyurcsány Ferenc szerint, ha egy politikus lop, az nem megbocsátható bűn, mivel ezzel a szakmája lényegével ellentétesen cselekszik. Hozzátette, hogy a mostani politikai rendszert az különbözteti meg a korábbiaktól, hogy a bűn itt nem hiba, hanem a rendszer működési alapja.

Orbán rendszerének összetartó ereje, hogy a bűnben – a kéz kezet mos elve alapján –, óvják egymást a lebukástól, de lopni mindenkinek kötelező, mivel, ha mindenki bűnös, a bűn rejtve marad – mondta.

A pártelnök szerint csak azok mernek így lopni, akik azt hiszik, hogy soha nem buknak le, vagy nem lehet őket számon kérni, mert azt gondolják, nem egyszerűen a törvény, hanem a történelem felett állnak.

Gyurcsány Ferenc kitért arra, hogy az elmúlt években az oktatás sokkal kevésbé segítette a gyerekeket, hogy később helyt tudjanak állni az életben, mint bármikor korábban. Hozzátette: több gyerek vész el a nemzet számára, mint 30-40 évvel ezelőtt.

Stadionok helyett tabletek

A DK elnöke elmondta, ha a demokratikus erők alakítanak kormányt, akkor a gyerekek már ősszel olyan új oktatási törvény alapján kezdhetik meg a tanulást, amely megadja mindegyikük számára a tanulás lehetőségét, azt, hogy 18 éves korukra magas szinten beszéljenek legalább egy idegen nyelvet. Hozzátette, hogy többször használatos tankönyvek helyett tableteket szeretnének a diákok kezébe adni.

Inkább tízezer tablet, mint egy stadion – fűzte hozzá Gyurcsány Ferenc.

(Forrás: MTI)

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük