Connect with us

Kerítésen innen

Önre van szükség! – Akiknek a dolga volna nem érnek rá, mert sürgős kampányolhatnékjuk van….

Önre van szükség! - Akiknek a dolga volna nem érnek rá, mert sürgős kampányolhatnékjuk van....
Megosztás

Egy gyermekéért aggódó édesanya kereste meg szerkesztőségünket, aki nyolc éves kislánya gyógyításához kért támogatást. A családnak 12 millió forintra lenne szüksége ahhoz, hogy pici lányuknak esélye legyen egy jobb életre. Sajnos a magyar állam Hanna külföldi gyógykezelését nem támogatja, így a család közösségi gyűjtést indított. A szülők több mint 100 levelet írtak tehetős embereknek, szervezeteknek, a legtöbben nem is válaszoltak, elmondásuk szerint segítséget senkitől sem kaptak.

Segítsen, aki tud!

Alábbiakban a Hanna Álmaiért Alapítvány levelét közöljük:

„Segítséget kérek, hogy kislányomat Hannát nagyon, nagyon sokáig tudjuk szeretni

A nevem Barczai Zsuzsanna, a Hanna Álmaiért Alapítvány alapítója és Czékmány Hanna 8 éves Multiplex stroke-al született kislány édesanyja, akiről alapítványunk nevét kapta. Egy életbevágóan fontos dologgal kerestem meg a csoportot, de talán még emlékeztek ránk, Hannára. 4 éve már kértem egyszer a segítségeteket, sajnos most megint szükségünk lenne az emberi összefogásra és egy csepp csodára

A mi történetünk 2016 január 26-án kezdődött Hanna születése pillanatában, mikor is 20 perccel a születése után kiderült nagyobb a baj mint gondolták az orvosok. Hanna születése pillanatában stroket kapott. Ami hozta magával az epilepsziát, a cp-t,

Erre a betegségre az orvostudomány állása szerint nincsen gyógymód, csak is kezelésekkel, fejlesztésekkel korrekciós műtétekkel lehetséges ezen állapotot javítani, és szinten tartani. Hanna 8 hónapos kora óta küzd velünk együtt, hiszen mint szüleinek nekünk szükséges megtalálni azt a terápiát, ami jelen esetben vagy éppen az adott esetben segíti az ő kis életét is.

A jelenlegi jó állapotát annak köszönhetjük, hogy eddig sikerült eljuttatni minden ilyen fejlesztésre és terápiára, amit javasoltak nekünk a konduktoraink.

Sajnos a terápia ára éves szinten most már megközelíti a 4 millió forintot

Ez hatalmas összeg, de egy édesanya soha nem adhatja fel és küzd a végsőkig. Így teszek én is és az Önök segítséget kérem, hogy Hanna élete is jobbra fordulhasson, könnyebb legyen neki a mozgás és amit csak ki lehet hozni belőle szellemileg és fizikálisan azt ki tudjuk hozni belőle.

Szeptember 17- én Hanna kaphat egy újabb lehetőséget Barcelonában.

A feszes izmait egy speciális műtéttel ellazítják, amit Dr. Igor Nazarov végez el.

Maga a műtét 4900 euro, de kötelező minimum egy év rehabilitáció, mert enélkül a műtét kidobott pénz lenne.

És műtét után új segédeszközöket szükséges csináltatni ami Hanna esetében lábsín, karsín, kerekesszék, állítógép. Ennek az összege körülbelül 12 millió forint. Sajnos, az idő ellenünk dolgozik, ugyanis nagyon kevés időnk van ezt az összeget összegyűjteni. Augusztus végén szükséges kiutalnunk a műtét árát Barcelonába. A műtét után egy hónappal szükséges elkezdeni a rehabilitációt.

Versenyt futunk az idővel

Minél feszesebbek ezek az izmok, ami Hannánál jelenleg a teljes vázrendszerre kiterjed, annál nehezebb minden mozdulat, a rossz testtartás miatt romlik tüdő kapacitása, a gerinc a lábak elkezdenek eldeformálódni, elcsavarodni. Ez a műtét és a fejlesztések képesek javítani ezen gyerekek állapotát annyira, hogy esélye lesz egy méltóságteljesebb életre, hogy felnőhessen, és minél több minőségi időt tudjon családja körében leélni.

Kérem segítsenek nekünk, hogy nagyon, nagyon sokáig tudjuk őt szeretni, hogy minél többen megismerjenek minket, a történetünket.

Bármilyen jótékonysági rendezvény, megmozdulás közelebb vinne minket a célunkhoz, hogy élhetőbb élete legyen gyermekemnek. Sajnos állami támogatás nélkül nincs más lehetőségem, mint gyűjteni, hogy Hanna állapota is javulhasson. Kérem Önöket álljanak az ügyünk mellé. és ha tehetik segítsenek bennünket.

Mert minden pici számít

Czékmány Hanna
OTP: 11773391-01577321
Iban:HU19 1177 3391 0157 7321 0000 0000
Swift kód: OTPVHUHB
Hanna Álmaiért Alapítvány:
OTP: 11734035-21444034

Hálásan köszönök minden segítséget előre is. Barczai Zsuzsanna”

Kacsolódó

Szerző