Connect with us

Bulvár

A BL-döntő hatása Rogán- és Szijjártó Fidesz-tótumfaktumaira

Ha a 300.- forintos vizitdíjat sokallta, ezt csípni fogja: a kormány vizsgálja, jöhet-e az ezer forintos időpont-foglalási díj
Megosztás

Amíg a Fidesz-szimpatizáns talpasai a „nagy áradást” követően hazafelé tartottak a Békemenet-tours buszaival, addig nemzeti kormányunk vezető közszolgái -például a Rogán-Szijjártó páros- másként ütötték el drága -tudjuk, mi finanszírozzuk!- idejüket. 

Szijjártó „troll-üzemmódban”

Orbán Viktor „fergeteges” békemenetes monológja után „levezetésként rendezték” szombat este a BL-döntőt, amit nem hagyott szó nélkül a magyar külügyér sem. Úgy érezte, labda helyett a Wembley stadionban rendezett döntő szervezőibe rúg egy szijjártósat ezzel az angolosan elegáns felvezetéssel emlékeztetve arra, hogy 2026-ban Budapesten rendezik a BL döntőjét.:

„Két év múlva találkozunk Budapesten ⚽️?? – ahol a szervezés és a biztonsági szolgálat is méltó lesz az alkalomhoz…”

És, hogy mire gondolhatott a (pénzünk)költő? Feltehetően arra, hogy a Tehetség nélkül való angoloknál a meccs kezdete után másodpercekkel öten is berohantak a pályára és talán arra is, hogy a BBC szerint összesen 53 embert vettek őrizetbe szombat este a Wembley környékén, a berohanás mellett főleg azért, mert megpróbáltak jegy nélkül bejutni a meccsre – véli a 444.hu.

Rogán közszolga a dolgok ütőeréről….

Szijjártó Péter és Orbán Viktor sem dőlt meg Londonban, nem úgy, mint a kommunikációért -állítólag- felelős főfideszes, Rogán Antal, akit a portál riportere a meccs után London egyik legdrágább szállodája, a Mandarin Oriental Hyde Park Hotel bejáratánál kapott lencsevégre hites feleségének társaságában.

A több mint 100 éve üzemelő luxusszálloda elnöki lakosztályai 8000 fontba, azaz nagyjából 3,5 millió forintba kerülnek egy éjszakára – itt töltötte a szombat éjszakát Rogán és felesége.

Rogán megemlítette, hogy azt mondta,

a Békemeneten még részt vett, utána utazott Angliába, hogy a helyszínen nézzék meg a Bajnokok Ligája döntőjét.

Orbán Viktor beszéde délután négykor ért véget a Margitszigeten, a BL-döntő pedig este kilenckor kezdődött a londoni Wembley Stadionban, tehát igencsak iparkodnia kellett Rogánnak, hogy mindkét fontos eseményt a helyszínen élvezhesse.

Szerző