Connect with us

Budapesti hétköznapok

Nem úgy volt, hogy visszalépett, így bukta a főpolgármesterséget? – kommentelték Szentkirályi miniszteri dumcsiját

Nem úgy volt, hogy visszalépett, így bukta a főpolgármesterséget - kommentelték Szentkirályi miniszteri dumcsiját
Megosztás

Jól emlékszem, hogy a főpolgármester választást Karácsony Gergely nyerte meg és Szentkirályi Alexandra Fidesz-jelölt visszalépett a megmérettetéstől? Mivel nem csal az emlékezetem, érthetetlen, hogy mit keresett a hölgy Nagy Márton miniszternél, utóbbi milyen alapon tárgyalt vele Budapest jövőjéről és, ha „pártalapon” mégis így esett, miért nem volt jelen a regnáló főpolgármester? Egyáltalán találkozott már a két döntnök?

Szentkirályi, a Jolly Joker?

Szentkirályi Alexandra feltehetően nem férje, Szalay-Bobrovniczky Kristóf protezsálása révén nem először játssza azt, hogy bármelyik miniszter leül vele „megbeszélni”, ha erre van kedve. Emlékeznek még a visszalépése előtt azzal kábította célközönségét, hogy Lázár Jánossal -szintén miniszter- egy padon trafikáltak a főváros jövőjéről?

Nagy Márton a soros….

Szentkirályi legutóbbi posztjában arról írt, hogy

„Ma délelőtt képviselőtársaimmal a Nemzetgazdasági Minisztériumban jártunk, ahol Nagy Márton miniszterrel egyeztettünk a Budapesten kialakult lakhatási válságról….”

Arról nem tudunk beszámolni, -pedig alaposan körülnéztünk- hogy Lázár János, vagy Nagy Márton mikor érezte úgy, hogy Budapest hivatalos vezetőjével meghányja-vesse, mit tudna segíteni -nem betartani!- a kormány a főváros lakosainak.

Szerző