Connect with us

Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 4., szombat

csillagjegy
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Pazar

Ahogy a csillagok most állnak, az felér egy ötössel a lottón. Lehet, hogy a valóság most nem fedi éppen minden elképzelését, de sok tekintetben felül is múlhatja azokat. Pozíciója szilárd, szakmai sikereivel elégedett lehet, közérzete ragyogó. Magánéletében is fordulóponthoz érkezett. Kérdéseire, amelyeket csak önmagának mert feltenni, boldogító választ kaphat. Szerencseszámai: 14,19,38,43,85.

Bika 04.21. – 05.20. – Rémes

Már éppen indulna, amikor betoppan egy rég nem látott, kedves ismerőse, akiről hosszú ideig azt sem tudta, él-e, hal-e. Kissé meg is hatódik, örül az apró ajándéknak, amit kapott. Ám már a kávénál kiderül, hogy szó sincs barátkozásról: ügynöknek próbálják beszervezni. Háztartási szerekkel, vagy valami hasonlóvak kéne házalnia, százalékért. Először csak nevet az egészen, de aztán órákon át hallgathatja a csodatévő szerekről szóló kimerítő és tudálékos előadást. Szerencseszámai: 5,8,11,14,36.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Gondolkodó

Ha végiggondolja az életét, az a vélemény alakul ki Önben, hogy mindig, mindenért keményen meg kellett küzdenie és csak nagyon ritkán szorult rá mások segítségére. Nem örörkölt, nem hullott az ölébe mesés vagyon, mintha a szerencse nagy ívben elkerülte volna. Lehet, hogy nem volt túlságosan kényelmes az élete, de azért az sem kutya, amit a saját erejéből elért. Büszke lehet rá! Szerencseszámai: 10,21,33,59,90.

Rák 06.22. – 07.22. – Vegyes

Szerencsére elsimultak a benti viszályok. Nem vették túl komolyan sértődéseit és ez ma jól jöhet Önnek, mert következő tárgyalása nagyon fontos eredményekkel kecsegtet. Otthon is javul a helyzet. Kedvese is megértőbb, bár elég sok vihart megélt már Ön mellett. Igazán megköszönhetné ezt neki egy hangulatos vendéglőben. Menjenek el vacsorázni, kapcsolódjanak ki egy kicsit! Szerencseszámai: 10,12,32,48,62.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük