Connect with us

Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 7., kedd

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Szerelmes

Május van, amikor mindenki szerelmes. Ön sem tud parancsolni vágyainak. Hódítása sikerrel jár: ideális partnert talál a szerelmeskedéshez. Meg sem próbál kitérni a kaland elől, amely megrészegíti, felkavarja. Ilyenkor mindenről megfeledkezik. Arról is, aki a világon a legfontosabb Önnek. Emiatt lesz egy kis lelkiismeret-furdalása. Gyötri a bűntudat, de mégsem bánja túlzottan, hogy félrelépett.

Bika 04.21. – 05.20. – Elmélyült

Aki az erdőben bolyong, nem látja a fáktól az erdőt. Valahogy így van most Ön is saját magával. Az elmúlt hetekben, hónapokban annyira lekötötték a mindennapi feladatok, hogy nem látta, merre is tart, hová igyekszik. Mindig csak az éppen Ön elé tornyosuló akadályt látta, győzte le. Most nem tudja, helyes irányba halad-e.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Lehangoló

Meglehetősen zavart lelkiállapotba kerül, s ez egyszer még híres találékonysága is cserben hagyja. Ilyenkor igazán nem szégyen olyan valakitől segítséget kérni, aki közel áll Önhöz. Ha már a „segítség” szótól is hidegrázást kap – mert attól tart, hogy idővel viszonozni kell – akkor egyszerűen üljön le egy jó barátjával beszélgetni.

Rák 06.22. – 07.22. – Feszített

Csak dolgozik, dolgozik és dolgozik. Persze, mit is tehetne egyebet? Senki nem ad ingyen Önnek semmit. Arra pedig már régen rádöbbent, hogy Ön nem alkalmas a spekulációra, vagy legalábbis belebukik, ha ilyesmivel próbálkozik. Nem marad más hátra, csak a becsületes munka. Néha azért Ön is szeretné kipróbálni a kevésbé fárasztó utat, de ne tegye!

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük