Connect with us

Kiemelt hírek

Lendvai Ildikó kérdez ….. Tiborcz István válaszol?

Már egy lakószobára sem elég az átlagbérrel felvehető hitel - állítja a szakértő
Megosztás

Úgy látszik, tényleg meleg van, különben hogy is lenne lehetséges, hogy ez az igencsak jelentős kérdés eddig senkinek a fejében nem fogalmazódott meg! Nehogy azt higgyék, hogy csak az árok egyik oldalán voltunk figyelmetlenek, odaát sem kattogtak a kerekek.

Tiborczból többezer van…..

Pénteken derült ki, hogy Orbán Viktor veje öntudatra ébredt és bíróság elé citálja Karácsony Gergelyt.

Nem váratott sokáig a karácsonyi válasz:

Tényleg…..

Lendvai Ildikó közösségi oldalán tette fel a kérdést és vetett fel egy újabb pertárgyat:

„Tiborcz István beperelte Karácsony Gergelyt, mert az Tiborcz-adónak nevezi a félmilliárd forintnál értékesebb ingatlanok megadóztatását. Két dologra lennék kíváncsi:

1. Vagy tízéves a telefonkönyvem, de már abban is csak Budapesten 24 Tiborcz van. El nem tudom képzelni, honnan jött rá, hogy a félmilliárd kapcsán pont róla lehet szó?!

2. Érdekelne, mikor perli be a népet, mint az „Eb fél, kutya fél, amíg ipam-napam él!” szövegű népdal szerzőjét. Újabban erre is őt emlegetve szoktak hivatkozni.”

A tiborczi okfejtés….

Mint Tiborcz mondta, a Bokros-csomagnál indokolt lehetett egy családnevet használni, mert azokat az adókat valóban Bokros Lajos vezette be, de ezt az adójavaslatot nem ő találta ki, és nem is járult hozzá, hogy a nevét felhasználják.

„Különösebben tényleg nem szeretnék ezzel foglalkozni, de ha Karácsony Gergely jó ötletnek tartja, hogy különböző adókat személyekről nevezzen el, akkor javaslom, hogy a zuglói transzparens és problémamentes parkolási rendszer dicséretére a zuglói Mikulás-csomagokat nevezze át Karácsony-csomagokra.”

Érdekes, azt nem említi a nemzet veje, hogy a “ráutaló magatartás” azért áll vele kapcsolatban!

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük