A 3 legbosszúállóbb csillagjegy

Több féle ember van, a legtöbben aránylag gyorsan elengedik sérelmeiket, és nem ápolgatják azokat, az alábbi csillagjegyek szülöttei közül azonban nagyon sokan nem ilyenek sőt! Ők azok akik nem bocsájtanak meg, és néha egy élet is kevés nekik arra, hogy elfelejtsék sérelmeiket.
1. Ikrek
Az Ikrek csillagjegy az első a sorban, mert mindent szándékosan csinál. Mindig van egy terve és minden apró lépést megtervez, ha valakinek rosszat akar. A gyenge embereket használja, hasznot húz belőlük. Amikor még kicsik akkor árulkodnak.

2. Rák
A Rák jegy szülöttei néha nagyon agresszívek lehetnek, hamar dühbe gurulnak és megharagszanak, ha valaki szemrehányást tesz nekik. Támadnak anélkül, hogy sokat gondolkodnának. Kiszámíthatatlanok és bármit megtesznek azért, hogy nyerjenek. A Rák azt vallja, hogy el kell vennie mindent amit az élet felajánl neki a lehető leggyorsabban, anélkül, hogy gondolna a körülötte lévőkre.

3. Vízöntő
A Vízöntő nem bocsát meg és nem is felejt, ha valamivel megbántod őt akkor kizár az életéből, de előbb bosszút áll. Jobb nem konfliktusba kerülni egy ilyen személlyel. A Vízöntő rideg és szinte mindenkit távol tart magától.

Forrás: Ketkes

Kapcsolólódó

Áprilisban születtél, akkor ilyen vagy!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük