A bencsikek országa - Városi Kurír

Sorting by

×

A bencsikek országa

“… Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak” – ezt állítja Bencsik András, a magyar újságírás kaméleonja, aki jelen korunkban lelkes kereszténységet mímel. Bencsik hosszú pályafutása során sok mindent eljátszott.

Hirdetés

Volt büszke munkásőr,

szovjet – magyar barátságot éltető elvtárs, peckesen “nemleszünkgyarmatozó”, kicsit vagy nagyon náci rigmusokat szajkozó figura. Minden korban, minden rendszerben harsogta azt, amit az épp regnáló hatalom képviselt, és amit az egyéni érdeke megkívánt. Nem is hagyták, nem is hagyják az út szélén.

Azok közé tartozik, aki ugyanaz volt és maradt: elvtelen köpönyegforgató.

A világ szemében olyanok a szavai, mint a légypiszok, de kis hazánkban, ahol a tisztesség és becsület fogalmai már rég kiürültek szinte, a bencsikek kellendőek.
Valódi változás csak akkor lesz, ha a nemzet egyszer képes lesz szembenézni önmagával, és a lelkiismeret hangjai is megszólalnak.

Háttér….

Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot azzal, hogy csak három órás tartózkodást tervez hazánkban – mondta Bencsik András a Hír TV Sajtóklub című műsorában a Népszava tudósítása szerint.

Lengyel sajtóértesülések szerint azért nem találkozik Ferenc pápa Orbán Viktorral vagy Áder Jánossal a rövid budapesti látogatása során, mert nem tetszik neki a magyar miniszterelnök menekültpolitikája és nem azért, mert kevés az ideje. Ferenc pápa a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra érkezik Budapestre szeptember 12-én, de nem elégedett azzal, ahogy a magyar kormányfő és a magyar katolikus püspökök a menekültekkel bánnak.

A Demokrata főszerkesztője ezzel kapcsolatban a műsorban arról beszélt, hogy ha Ferenc pápa „úgy véli, hogy Orbán Viktor és Áder János hibát követett el azzal, hogy nem ereszti be a muszlim embertömegeket, és ezt ő véteknek ítéli meg, ez az ő szuverén döntése”.

Bencsik szerint figyelmeztetnie kell a pápát, hogy „Jézus Krisztus e tekintetben félreérthetetlen útmutatást adott, amikor azt mondta: ha a Szentatya szeretne majd odafönt, amikor eljön az ideje, megbocsátást nyerni a Mindenhatótól, akkor ennek az lesz a feltétele, hogy ő is meg tud-e bocsátani”.

E percben Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak

– vélekedett Bencsik, aki, mint mondta, imádkozik azért, hogy XVI. Benedek (akire „eredeti pápaként” hivatkozott”), megpróbálja megvilágosítani őt arról, mi a felelőssége és kötelessége a keresztény világ vezetőjeként. (Forrás)

Kapcsolódó

 

bencsik

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.