Napi 30 forintért is kínál magánegészségügyi szolgáltatást Mészáros Lőrinc biztosítója – Fizesse együtt a gáz- és villanyszámlával!

Keddi abszurd: cseng a telefon, a szám ismeretlen, a női hang ügynökös hangszínnel és tempóban mondja, hogy ő az MVM biztosítótól van, rögtön fel is teszi „el nem döntendő” kérdését, amire kizárólag igenlő választ vár: Ön is elégedetlen az állami egészségüggyel? Állami cég árulja a Mészáros-biztosító termékeit egy állami ágazat hibáira hivatkozva….

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó CIG Pannónia magánbiztosítását ajánlgatják a 100 százalékban állami tulajdonú Magyar Villamos Művek (MVM) előfizetőinek telefonon keresztül

– számolt be róla a Válasz Online.

Hogy is van ez?

A portál cikke szerint egy ügynök keresi fel az ügyfeleket, aki úgy mutatkozik be, hogy az MVM biztosítótól van, és először arról érdeklődik, hogy az ügyfél is elégedetlen-e az állami egészségüggyel. Majd olyanokat mond neki, hogy

mindössze napi 30-120 forintért juthat gyors egészségügyi szolgáltatáshoz, amelynek díját a gáz- vagy a villanyszámlájával fizetheti be.
Közli, hogy a biztosítás telefonon megköthető, nincs szükség írásos ajánlatra, csak felelni kell a kérdéseire, és havi 1000 vagy 3500 körüli forintért (amelyiket választja) övé lesz minden előny.

Az MVM honlapján valóban megtalálható az MVM biztosítás több csomagba rendezve

Gyorsaságot és egy telefonon bármikor elérhető orvost kínálnak szolgáltatásként, aki felméri a tünetek alapján, mekkora a baj, és elküldi a magánbiztosítottat a megfelelő magánszolgáltatóhoz,

emellett pedig tartalmazza az egymillió forintos évi CT, MR vagy PET-CT keretet, amelyre az állami egészségügyben sokat kell várni. A Válasz Online kiemeli, hogy

az MVM nem egy klasszikus biztosító, ezt a feladatot a CIG Pannónia látja el, amelynek tavaly december óta a Mészáros Lőrinchez és Keszthelyi Erikhez köthető Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. a legnagyobb tulajdonosa.

A magánbiztosítóhoz eddig is kerültek már állami megrendelések, most viszont úgy tűnik, hogy az MVM mint állami cég saját magánszemély partnereinek is ajánlja.

Amiket nem sikerült megtudni…

A lap hiába kérdezte meg az MVM-et arról,

  • miért éppen a CIG Pannóniát választották, és arra sem kaptak választ, hogy
  • az áram- vagy a gázszerződés mely pontja teszi lehetővé, hogy az energiaszolgáltatásra szerződött ügyfél telefonszámát biztosítási ügynökök használhassák.
  • Azt sem sikerült megtudniuk, hogy ki hívogatja az áram- és gázfogyasztókat.

Egy valami biztos csupán: a biztosítást összeépítik az energiaszámlával, vagyis

az ügyfél egy villanyszámlával összefűzött Mészáros Lőrincnél vásárol be magának.

Nincs újabb undok csekk, újabb átutalandó, intézendő nyűg az ember hátán. A díjbekérő a következő energiaszámlával együtt érkezik, pontosabban annak részeként.

A telefonon szerződő ügyfél észre sem veszi, hogy az ügyletben jelen van még valaki az MVM-en és rajta kívül,

aminek több mint

hatmillió lakossági és vállalati ügyféle van.

Kapcsolódó

 

meszaros

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük