BulvárCsillagjegyek

A Bikát félrevezetik, a Nyilas elsöprő szerelemre, a Bak közlekedési balesetre számíthat a 2022-ből hátralévő 4 hónapban

A Bikát félrevezetik, a Nyilas elsöprő szerelemre, a Bak közlekedési balesetre számíthat a 2022-ből hátralévő 4 hónapban

2022-ből még 4 hónap van hátra és lássuk be, a gazdasági környezet nem éppen szívderítő. Van viszont egy másik dimenzió, aminek várható eseményeit nem a politika határozza meg, hanem a csillagok. Ez utóbbiról kaphat némi tájékoztatást, aki beleolvas a horoszkópba.

Kos

A lelkesültsége mintha elhagyta volna. De azért érzi, hogy valamilyen döntésben részt venni nemcsak hogy kötelező, de egyszerűen lehetetlen nem így tenni. A közös felelősségvállalás igényének hatása is az újulásnak kedvezhet. A kozmetikázás, a marketing stratégiák most nem elegendők. Valódi, gyökeres változások hozóinak és ígérőinek jöhet el az ideje. Ami ellenáll e változásnak, az biztosan eltörik.

Bika

A modern kommunikációs eszközök, az internet, a mobiltelefon hasznosak ugyan, de nem pótolhatják az egymás szemébe nézést. Azt a metakommunikációt, ami csak élőben jön át. Vagy legalább videochatben. A félreértésektől, vagy akár szándékos félrevezetéstől leginkább a délelőtt folyamán kell tartania. Estefelé viszont a csökönyösség lehet a megértés gátja, akkor már a párjával szemben. Ne csak azt hallja meg, amit hallani akar!

Ikrek

Ha ön vezető, akkor most jól járhat, de csak akkor, ha nem feledkezik meg azokról, akiknek az élére állította önt a sors. Mert semmi sem örök, vagy visszavonhatatlan, és semmi jutalom nem tartható meg áldozat nélkül. A Plútónak a Jupiterrel alkotott fényszöge még mindig fennáll, s egy új, meglepő résztvevőre enged következtetni a hatalmi harcok terén. Most akár ön is lehet az az erő.

Rák

Addig jó, amíg van választása! Ezért előnyös, ha a kapcsolatok terén is a bőségre törekszik, és egyszerre több szövetségest, üzlettársat, társulási lehetőséget keres. A minőségi kapcsolatokra törekvés legyen a szempont, és ebben csakis a valóságos értékeknek higgyen. Mert sokan lehetnek a szemfényvesztők, de kevesen azok, akikre valóban számíthat. A párkapcsolatban is csak egy az, akire számíthat.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Másra számítottál? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!