BulvárCsillagjegyek

Nagy októberi pénzhoroszkóp! – Lesz olyan csillagjegy aki nevet, lesz aki keservesen sír

csillagjegyek

A pénz, és az anyagiak nagyban meghatározzák a hétköznapjainkat, és az egész életünket, erről szól a pénzhoroszkóp. Ha nincsen elegendő pénzünk, akkor szomorúak, stresszesek, boldogtalanok leszünk, akár a többi csillagjegy. A kérdés az, mi az, hogy elegendő. Azonban tudjuk azt is, hogy “a pénz nem boldogít”, de azért biztonságot ad, ha van. Kíváncsi vagy arra, mi vár rád októberben anyagi szempontból?

Kos

Nem sok változásra számíthatsz ebben a hónapban, de ne add fel a reményt, hiszen bármikor jobbra fordulhat a sorsod. Ha egyszer elindulsz a célod felé, akkor soha nem adod fel, amíg nem sikerül.

Bika

A hónap elején lehetnek kisebb anyagi problémáid. Figyelned kellene jobban az egyik munkatársadra, mert lehetséges, hogy köze van ahhoz, hogy anyagilag nem állsz mostanában a legjobban.

Ikrek

Olyan változások történnek az életedbe, amelyek segítségével , a pénzhoroszkóp szerint, könnyen megmentheted a vállalkozásod. Kisebb anyagi bevételre teszel szert, így elkerülheted a csődközeli állapotot. Légy egy kicsit bátrabb, merj megtenni kockázatosabb lépéseket.

Egy kis vidámság!

Rák

Szentelj több időt a munkádra, ha profin végzed a dolgod, akkor anyagi sikerekre számíthatsz. Az is lehetséges, hogy erőt kell venned magadon, és be kell kopogj a főnökhöz egy kis fizetésemelésért.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kattints a nyílra folyatásért!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author