A csillagjegyek összetört szíveinek horoszkópja – Mit taníthat neked a szerelmi bánat?

Mérleg

Az igazság az, hogy meglehetősen sok elvárása van a partnerével szemben. Lehessen vele jókat beszélgetni, társaságba járni, kulturálódni, romantikázni. Ha pedig valamiben nem partner, akkor könnyen megsértődik.

Ez sem segíti elő a boldog párkapcsolatot, ahogy sem, hogy ugyebár maga rendkívül segítőkész, és ha nem kér a kedvese a segítségéből, azt is magára veszi.

Mind emiatt gyakran tör magára az „engem úgysem ért” meg érzés, ami depressziót szülhet. Mindebből kifolyólag láthatja, hol vágja a kapcsolatuk alatt a fát…

Skorpió

Amire egy szerelmi bánat megtaníthat, azaz, hogy meg kell tanulnod bízni a partneredben. Azután, hogy összejöttetek, még akár évekig képes vagy bizalmatlan lenni vele szemben és keresed, kutatod a megcsalás jeleit.

Arról nem is szólva, hogy rettenetes féltékenységi kirohanásaid lehetnek.

Ha pedig bizalmatlanságnál járunk, emiatt kissé zárkózott is vagy és a párod sokáig érzi azt, hogy nem bízol meg benne, nem engeded közel magadhoz, ami azért igencsak rosszul tud esni a másik félnek.

Nyilas

Nagyon nehezen engedsz a szabadságodból, az én-idődből. Hiába jön létre a „mi”, sokáig nálad csak „én” van.

Hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni kedvesed vágyait.

Gondolj bele, hányszor esett már le utólag, hogy talán többet kellett volna foglalkoznod a partnereddel, több minőségi időt tölteni vele vagy esetleg elköteleződni mellette. Egyes Nyilasok sokáig csak a szórakozásnak élnek, hogy azt tegyenek, amit akarnak és a komolytalanság hiánya is elüldözheti mellőlük a partnereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük