A Draskovics-Vitézy saga újabb fejezete, avagy a többfelvonásos Facebook-üzengetős

… és közben a BKK marad olyan, amilyen, az alkalmazottai ugyanazért a bérért szállítják az utasokat az ugyanolyan állapotú járműveken…..

Az úgy kezdődött….

Mint arról beszámoltunk, a többfelvonásos Facebook-üzengetős, mint új irodalmi kategória, azzal indult, hogy a BKK automatáiból folyamatosan lehetett vásárolni a tavasz óta nem működő repülőtéri buszjáratra a speciális jegyet közel 1.000.- forintért.

Innen beindultak az események,

Vitézy Dávid volt BKK-felelős és Draskovics Tibor jelenlegi igazgatósági elnök – nem mellesleg “jól támadható bezzeg-ember”- közösségi oldalaikon üzengettek egymásnak.

Második forduló

Újra Vitézy….: Ő kezdte!

“Tisztelt Elnök úr! Köszönöm válaszát. Bár a BKK-nak lassan fél éve nincs kinevezett vezérigazgatója, Ön a levelében próbálja úgy beállítani, mintha nem is Ön lenne a BKK de facto vezetője.

Ehhez képest minimum furcsa, hogy a ma reggel a magán gmail címéről nekem küldött levelét, mely saját megfogalmazása szerint csak véleményét tartalmazza, a BKK rögvest a 170 ezer ember által követett, forgalmi információk közlésére szolgáló céges Facebook-oldalán teljes terjedelmében közli, és a bkk.hu címlapján, illetve még BKK-s MTI-közlemény útján is közreadja.

Épp ezért viszont muszáj is rá reagálnom.

Rögzítsük: a repülőtéri 100E buszjegyek körüli visszaélés kapcsán eleve nem írtam volna Önnek levelet, ha a múlt pénteki közleményükben egyszerűen csak elnézést kérnek az utasaiktól és nem kezdenek visszamutogatni az általam aláírt 2013-as szerződésre és nem keltik azt a hamis látszatot, hogy utasaikat azért tévesztették meg fél éven keresztül, mert sok millió forintba kerül néhány gomb módosítása a jegyautomaták érintőképernyőjén.

Ahogy leírtam Önnek, a 2013-as szerződés díjmentesen tette lehetővé a termékek módosítását, tehát amit leírtak pénteken, az nem volt igaz…..”

https://www.facebook.com/vitezydavid/posts/3318547208214362

Ha folytatják, folytatjuk!

Ez a keddi állás, ha további epizódok jelennének meg, folytatjuk…..

Gáz-riasztófegyverrel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük