A dühös szurkolók vasárnap Lázár Jánost és a polgármestert is várják a Makó Arénában!

Ahogyan a Városi Kurír is megírta az orosz-ukrán háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatti energiaárrobbanás és gazdasági krízis a makói önkormányzatot is sürgős takarékossági, válságkezelő intézkedésekre kényszerítette.

Ennek részeként októbertől átmenetileg bezár a városi stadion is

A Makó FC NB III-as labdarúgócsapata ebben a helyzetben nem tudott más döntést hozni, mint hogy visszalép a bajnokságtól – írta meg a Prmenad24.hu.

Az NB III Közép csoportban a Balassagyarmat után a Maros-parti csapat a második együttes, mely idő előtt befejezi a pontvadászatot. A városvezetés és a klub közös közleményben már arról is tájékoztatta a közvéleményt, az utánpótlás megmentésére koncentrálnak.

A makói drukkerek, a Lángszórós Alakulat Makó leghűségesebbjei közben “Együtt a makói labdarúgásért. Búcsúzunk az NB III-tól. Tarts velünk a Makó FC-ért és a makói labdarúgásért” címmel rendezvényt hirdettek meg vasárnap 15 órára a Makó Arénába. A céljuk, hogy közösen búcsúztassák az NB III-as felnőttcsapatot, megköszönjük az elmúlt időszakban kapott élményeket, s segítsék a helyi foci jövőjéről elindult közös gondolkodást.

Az eseményre csütörtök délutánig több mint hatvanan jelezték, hogy részt vesznek, további ötven fő érdeklődik iránta.

Várják a tulajdonost, a polgármestert és a parlamenti képviselőt

A szurkolók nyílt levélben invitálták meg őket a vasárnapi eseményre. Íme:

,,Nyílt levél Lázár János országgyűlési képviselő Úrhoz, Farkas Éva Erzsébet polgármester Asszonyhoz és Dr. Szabó Ádám Úrhoz, a Makó FC tulajdonosához!

Kérjük önöket, hogy szíveskedjenek eljönni 2022. október 2-án, vasárnap 15:00 órakor a Makó Arénában tartandó eseményünkre. Megkérjük önöket, hogy személyesen tájékoztassák a makói futball szerető embereket a kialakult helyzetről és esetleges kérdéseikre adjanak választ!

Köszönjük! – Makói futball szurkolók!”

Makó

Forrás: Makói Csípős