A három legcéltudatosabb csillagjegy – Ők azok akik nagyon tudnak “akarni”

Ez a három csillagjegy, a horoszkóp szerint, olyan emberekkel áldja meg a világot, akik nem csak álmodoznak és vágyakoznak, de kiválóak a tervezésben, sőt a tervek végrehajtásába  is nagyon jók. Rák a Bika és a Vízöntő kitörölte szótárából a lehetetlen szót.

Rák

A Rák nem csak a munkájában, hanem a magánéletében is a racionális döntések, az alapos tervek híve. Ennek előnye, hogy ritkán “égeti meg magát” párválasztáskor, nagy hátránya viszont, hogy olyan dolgokban is az eszére hallgat, amikben a szívére kellene, így könnyen előfordulhat, hogy stabil, hosszú távú kapcsolata lesz ugyan, de az igazi, mindent elsöprő szerelmet nem találja meg.

Bika

A Bika jegyre jellemző a stabilitás keresése és a nagy munkabírás. Általában nagyon szorgalmas, becsületes, és talpraesett emberek. Minden napjukat szinte óráról-órára megtervezik, és nem is szeretnek eltérni eredeti elképzelésüktől, a spontaneitás nem az ő asztaluk. Legyen szó munkáról, egy randevúról, vagy egy hétvégi kiruccanásról, a Bika mindenre felkészül, és mindig van B terve. Érdemes figyelnie arra, hogy az aprólékos, közeljövőre vonatkozó tervek megvalósítása közben ne feledkezzen el kicsit távolabbra nézni, hogy lássa a teljes képet, a hosszabb távú célt.

Vízöntő

A Vízöntők kimagasló intelligenciával rendelkeznek, így ritkán okoz gondot számukra a céljaik megvalósítása. Nagy lendülettel vetik bele magukat feladataikba, amiket véghezvisznek, kerül, amibe kerül. Ha a Vízöntőt nem ragadják el az érzelmei, és kordában tudja tartani az érzéseit akkor is, amikor nem pont úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte, akkor nincs akadálya a tervei megvalósításának.

Forrás!

Ünnepek után jól jöhet még mentsd el!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük