A hét vicce: tokától, bokáig nívódíj? Kinek másnak, mint a kormány-médiának! - Városi Kurír

Sorting by

×

A hét vicce: tokától, bokáig nívódíj? Kinek másnak, mint a kormány-médiának!

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit csütörtökön a Parlamentben, az eseményről az MTI számolt be. A rendezvényen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat fővédnöke arról beszélt, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat valódi értékmérő a szigorú elbírálási rendszerének köszönhetően, a díjazottak hozzájárulnak a magyar gazdaság sikeréhez, másokat értékteremtésre késztetnek. Az ünnepségen az értékteremtés nevében nagydíjak mellett nívódíjakat és különdíjakat is átadtak.

Hirdetés

Nívómérő

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat

  • a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei,
  • a Kossuth Rádió aktuális műsorainak szerkesztősége,
  • az ORIGO gazdasági szerkesztősége
  • és a METROPOL szerkesztősége érdemelte ki.

-írta a 444.

Persze az átadón sem feledkezhettek meg a kormány képviselői arról, hogy mégiscsak választási év van, így illene valakiknek ígérni is valamit:

 “Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára az ünnepségen rámutatott arra, hogy a magyar agrárium bebizonyította, krízishelyzetben is képes folyamatosan termelni, az ország ellátását biztosítani.  Az agrártárca államtitkára hangsúlyozta, a kormány az elkövetkező években soha nem látott mértékű forrást biztosít vidékfejlesztésre, amelynek célja a vidéken élők helyzetének javítása, a helyben maradás elősegítése.”

Hogy is van ez?

A Fővárosi Törvényszéktől kapott összesítés szerint -írta az Átlátszó- összesen 57 sajtó-helyreigazítási pert vesztettek tavaly a Fidesz-közeli médiatermékek. A rekorder az Origo 20 elmarasztaló ítélettel, a második helyen pedig a Pesti Srácok áll 15 elbukott perrel. Ahogy a kormánypárt állami hirdetésekkel és “baráti” tulajdonszerzésekkel egyre jobban jobban leuralta a magyar médiapiacot, úgy lettek egyre hangosabbak és képtelenebbek a kormány ellenségeiről szóló lejárató anyagok a Fidesz holdudvarába tartozó sajtótermékekben. A képlet egyszerű:

mondani/hazudni valami durvát, ami bevésődik a szavazótábornak, aztán ha az érintett perel és nyer, akkor néhány hónap/év múlva kitenni csendben egy apróbetűs helyreigazítást, amit senki nem vesz észre, és már nincs is jelentősége.

Kapcsolódó

 

nívódíj

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.