A horoszkóp ennek az 5 csillagjegynek ígér fergeteges húsvéti hétvégét!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mostanra minden előreláthatót beszerzett, kiokumlálta, hogy kikkel ünnepel, úgyhogy nyugodtan hatra dőlhet és belenézhet a horoszkópba, Akik eddig magányosak voltak és belesüppedtek a szingli élet mindennapjaiba, azoknak most érdemes figyelniük, ugyanis mutatjuk, hogy melyik 5 csillagjegy szülöttei számára lesz sorsfordító a horoszkóp szerint ez a hétvége.

Kos

A jövő év varázslatos lesz a kos számára, már ami a szerelmet és a romantikát illeti. Azt hitte, már élt meg mély érzelmeket, és volt már valaha igazán szerelmes, de egy új kapcsolatnak köszönhetően rájön, hogy minden amit eddig érzett, meg sem közelítette azt, ami 2022-ben várja. Végre egy egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatban lesz része, és megélheti, milyen, amikor feltétel nélkül szeretik, és amikor valaki a tenyerén hordozza.

… ez pedig a péntekre vonatkozó ígéret…..

Ma egy kis romantika lesz terítéken, kedves Kos, legalábbis, ha önön múlik. A tavaszi fák virágzása, az édes illatok, mind egy kissé elbódítják és ahogy a természet, úgy lelke is megtelik szerelemmel. Nem is kell ennél jobb alkalom arra, hogy meglepje párját egy romantikus estével, vagy, ha nem él kapcsolatban, akkor esélyt adjon valakinek, aki már régóta érdeklődik ön iránt.

Szűz

Készen áll, hogy találkozzon a lelki társával? Nincs sok ideje gondolkozni ezen a kérdésen, ugyanis úgy tűnik, ez a hétvége meghozza a fordulatot a szerelmi életében, és végre társra talál! Sőt, nagyon úgy tűnik, már találkozott a nagy Ő-vel, csak nem volt elég szemfüles, hogy meglássa, hogy ő az igazi. Most azonban egy szerencsés véletlennek köszönhetően ismét az útjába sodorja őt az élet- jósolja a horoszkóp.

… ez pedig a péntekre vonatkozó ígéret…..

Eljött az ideje, hogy felfedezzen, valamint tovább fejlesszen magában olyan dolgokat, amikben tehetséges, kedves Szûz. Lehet, hogy intuíciót kellene egy kicsit pallérozni, hogy érzékenyebb legyen környezete jeleire, így javítva emberi kapcsolatain. Bizony néha a lelkünket is treníroznunk kell, hogy ne felejtsük el meghallani azt is, amit sokszor sokan nem mondanak ki.

Ikrek

Egy régi barátság alakulhat át j most szerelemmé, ami a hirtelen feltörő intenzív érzelmek miatt először megrémíti majd, de ha jobban belegondol, belátja, hogy ennél egyértelműbb és természetesebb nem is lehetne, ami történik. Hagyja magát sodródni az árral, és ne akarjon mindent irányítani, mert az igazán jó dolgok az életben mindig váratlanul jönnek. Élvezze az együtt töltött perceket a párjával, és legyen hálás a sorsnak, hogy a lehető legjobban alakította a dolgokat- mondja a horoszkóp.

… ez pedig a péntekre vonatkozó ígéret…..

Egy levél, vagy egy telefonhívás zavarhatja meg napi teendői végzésében. Egy olyan információ juthat el önhöz, melynek hallatára legszívesebben a mai napon nem lépne ki az utcára. Lehet, hogy esetleg nem szeretne találkozni valakivel? A legjobb, ha elfoglalja magát otthoni feladatokkal, vagy akár valami kreatív dologgal, hogy megússza a kellemetlen találkozást.

<<< Más horoszkópot is olvasna? Itt megteheti! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük