Sorting by

×

A horoszkóp mindig kétszer csenget! – Nyiss neki ajtót!

Na jó, eredetileg a postásról szól az ikonikus film címe, de legalább olyan fontos, hogy meghalld, mit üzennek neked a csillagok. Nem kell bennük hinni, elég, ha átfutod és a nap végére kiderül, érdemes volt-e pár percre odafigyelned a horoszkópodra. Íme a vasárnapra vonatkozó passzus….

Kos

Mindig emlékezzen a prioritásaira. Ne féljen leírni a céljait és alkalmanként rendbe szedni a gondolatait. Számos csapdát elkerülhet így, és sokkal jobb teljesítményre lesz képes a munkájában. Legyen pozitív!

Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.

A színház rendkívül szórakoztató lehet, azonban ez attól is függ, hogy mely műfajt kedveli igazán. Érdemes utánanéznie, hogy milyen darabra szeretne jegyet váltani, nehogy később kellemetlen meglepetés érje. Erősítse az immunrendszerét. Csokoládé helyett egyen narancsot, vagy sportoljon sokat.

Bika

Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön. Higgyen a jövőjében, tekintsen mindig előre: tervezze meg a következő nyaralását, vagy utazását. Próbálja meg olyan gyorsan megoldani az aktuális problémákat, amilyen gyorsan csak lehetséges, így újra visszatér a harmónia és béke az életébe, és több szabadidővel fog tudni gazdálkodni.

Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.

Kiváló hangulata van, így érdemes elmennie szórakozni, bulizni kicsit. Ne hezitáljon, hiszen a barátai társaságában remek este vár önre és még az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedik majd meg. A hangulat meghatározó tényezője a testi erőnlét. Ne agyaljon a problémákon, miközben sportol

Ikrek

Ne válassza a bonyolult megoldásokat, ha egy probléma megoldása magától értetődő, és könnyen kivitelezhető. Miért fektetne bele valamit több munkát, mint ami feltétlenül szükséges, ha egyszer könnyedén és hatékonyan el tudja végezni? Mások biztos, hogy értékelni fogják a találékonyságát és a képességeit, és garantáltan pozitív visszajelzéseket fog kapni tőlük.

Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka.

Szánjon időt a családtagjai meglátogatására, töltse el az egész estét a körükben, így minden fontos témát jó alaposan kivesézhetnek. Ön végre egészséges, de ne vegye ezt természetesnek. Sajnos nem zárható ki, hogy később egészségügyi problémái lesznek..

Rák

Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől. Vegye fel a harcot, és oldja meg a problémákat tárgyalásos alapon. Az ésszerű érvelését mindenki el fogja majd fogadni, azonban fontos, hogy mindkét oldal érdekeit is figyelembe vegye, mert csakis úgy működhet a dolog.

Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.

Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja. Ha fél a kísérletezgetéstől, kérje ki egy tapasztalt kozmetikus tanácsát.

Olvasna még több horoszkópot? Kattintson!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.