A horoszkópod szerint ez a te totemed, szerencsehozó tárgyad

Mindenkinek van titkos kabalája, egy-egy rítusa, vagy szerencsehozó tárgya, amely úgy hiszi, szerencsét hoznak számára. Ma megmutatom, hogy a horoszkópod szerint melyik az a tárgy, amelyik segít neked.

KOS

A kosok számára az elefánt hoz szerencsét. Az elefánt egyébként a feng shuiban, illetve a kínai kultúrában is előszeretettel használt szerencsehozó. Az elefánt erőt, védelmet hoz tulajdonosának, hosszú, boldog életet és egészséget jelképez.  (A feng shuiban – attól függően hogy hová helyezzük el, hat életünkre.)

BIKA

A bikák jól teszik, ha mindig tartanak a zsebükben néhány pénzérmét. A szerencsepénzek mindenkinek szerencsét hoznak, de leginkább a bikáknak segítenek. A bika szereti a szép holmikat, és az anyagi biztonságot, ezért szeret betárazni. Pénzből is.

IKREK

Az ikrek, ha szerencsés szeretne lenni, tartson magánál egy kis teknőst ábrázoló tárgyat. A teknőst is kedveli a keleti kultúra. A bölcsességet, a védelmet, a szerencsét jelképezi.

RÁK

A pénzfa, sikerfa hoz szerencsét a rák jegyű embereknek. Ez a fa a jó termést, a bőséget, szerencsét szimbolizálja és segít azt bevonzani. Leginkább akkor, ha az otthon gazdagság területén van elhelyezve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük