A horoszkópod szerint ez a te totemed, szerencsehozó tárgyad

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

OROSZLÁN

Az állatok királyának jegyében születettek kedvelik a drága holmikat. Az ásványkövek mindenkire, minden életterületre hatással lehetnek. Ami egy oroszlánnak szerencsét hozhat, az például a rózsakvarc. Ez bevonzza, a tiszta érzelmeket, a szeretetet, a gazdagságot.

SZŰZ

A Szűz jegyben születettek számára a pillangó hozhat nagy szerencsét. A pillangó, ahogyan a bábból átalakul, és végül egy gyönyörű élőlénnyé válik, úgy a Szűz is a megpróbáltatások során nyert erőből egy gyönyörű lény lesz. Bármilyen pillangót ábrázoló kép, vagy kis tárgy szerencsét hoz, ha a zsebében tartja.

MÉRLEG

A mérleg jegyűek számára ideális, ha pávatollat tartanak maguknál. A pávatoll a keleti kultúrában a jó hírnév, a siker és a boldog párkapcsolat bevonzására képes. Akár egyedül van valaki és társra vágyik, akár már meglévő párkapcsolatán javítana, egyaránt hasznos lehet számára a pávatoll.

SKORPIÓ

A Skorpiónak a sárkány szobor hoz szerencsét. A sárkány a keleti kultúrában a védelem, felsőbb szellemi képességek, az erő képviselői. A Skorpiónak is szerencsét, védelmet, tudást szimbolizál.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük