A jó öreg Budai Gyula Dániában ütötte fel a fejét!

Emlékeznek még Budai Gyulára? Ő az a fideszes, – az egyik – aki bármihez, bármikor adja a nevét és az arcát, majd ha már nem kell, mert annyira lejáratódott, akkor a előre kialkudott járadékért cserében  türelemmel várja a következő jelenése időpontját.

Nagy lehet a szükség, ha Ő a segítség!

“Világszerte nagy hangsúlyt fektet arra a Külgazdasági és Külügyminisztérium, hogy Magyarország külföldi megjelenése, Hazánkhoz méltó módon történjen”

mondta Budai Gyula miniszteri biztos Dániában, miután a felújított koppenhágai nagykövetség épületét ünnepélyesen átadta.

Budai „ezek a filozófusok Niczivel foglalkoznak” Gyula harcra kész!

A Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa úgy fogalmazott:

“Örvendetes, hogy a hivatal újra visszaköltözik régi történelmi épületébe, amely már több mint fél évszázada a magyar-dán kétoldalú kapcsolatok fejlesztését szolgálja.”

Az egy év alatt felújított épület

teljes mértékben megfelel a 21. század követelményeinek, az itt található konzuli hivatal szintén új, korszerű digitális és informatikai rendszerével hatékonyan, precízen és gyorsan tudja a jövőben a magyar állampolgárokat fogadni, valamint ügyeiket helyben intézni. A fejlesztéseknek köszönhetően pedig rövidesen online is lehet majd időpontot foglalni a hivatali ügyek intézésére Magyarország dániai nagykövetségén, ahol a követség épületének felújítása után, a nagyköveti rezidencia is megújul. A munkálatok várhatóan idén márciusban kezdődnek.

Milyen remek lenne, ha az ott élő magyarok a soron következő szavazáskor élvezhetnék a fent említett XXI. századi cókmók előnyeit és szavazhatnának annak megfelelően! Budai biztosan mindent elkövet ennek érdekében!????

Nem tudtuk, ki hiányzik a Parlamentből! – Hát Budai Gyula!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük