A koronavírus “bezáratta” a Kobuci kertet – Hajrá, épeszű Magyarország!

Miközben az operatív Törzs a kormány kesztyűsbábjaként úgy forgatja a tiltásokat és az engedélyezéseket, ahogy az a rezsim vélt érdekei megkívánják, a felelős magyar vállalkozók teszik a dolgukat, ahogy a főváros egyik kedvelt szórakozó helye, a KOBUCI KERT is.

A KOBUCI KERT ma délután már nem nyit ki!

Az élet, úgy tűnik, felülírja a terveinket

– kezdődik a vezetőség bejegyzése közösségi oldalukon, majd így folytatódik:

“Néhány perce kaptuk a hírt, hogy az egyik kollégánk COVID tesztje sajnos pozitív lett. Mivel többünkkel kapcsolatba került a stábban, úgy gondoljuk, az az egyedüli felelős döntés, ha már a ma esti és az összes hátralévő koncertünket LEMONDJUK.

Elnézést kérünk a Bagossy Brothers Company, a Kontroll csoport, a Stereo Swing official és a Góbé zenekar közönségétől, de nem tehetünk mást.

A KOBUCI KERT ma délután már nem nyit ki

A megvásárolt jegyek árát természetesen automatikusan visszautaljuk. Nem így akartuk befejezni, nem ilyen hirtelen, de ez az évad így is – úgy is: töredékben marad.
Öröm volt, hogy eddig kitarthattunk. Megértéseteket köszönjük.”

Így kell ezt

A kert közleményét tanulmányozásra javasoljuk minden, a döntésekben érintett hivatalnak, hiszen iskolapéldája a felelős gondolkodásnak, ami most tessék figyelni (!!!)

felülír minden más köztük az üzleti érdekeket is.

Ilyen az, amikor nem valami homályos konzultáció eredménye, hanem a valós helyzet szülte gondolkodás alapján döntenek, olykor saját “jól felfogott” érdekeik ellen is.

Hajrá épeszű Magyarország!

https://www.facebook.com/KOBUCI/posts/3504313886274874

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük