A Kosnak volt már jobb is, a Bika elégedetten dől hátra, az Ikrek zűrös helyzetbe bonyolódnak – Ez kérem a csütörtöki horoszkóp!

Mozgalmas csütörtök elé néznek a csillagjegyek. Nem elég, hogy az ablakból kinézve csak szürkeséget látni, a horoszkóp is csak keveseknek ígér felhőtlen időt mára. Azért senki ne veszítse el a jókedvét, -ha hajnalban létezik ilyesmi egyáltalán- ez a nap is 24 órából áll és utána jöhet valami egészen más….

Nyilas

Mivel az Nyilasok kreativitása valósággal szárnyal a mai napon, érdemes mindezt kihasználniuk. Mivel ha valaki, hát ők azok, akik mernek igazán nagyot álmodni, a nagyra törő tervek megvalósításához minden olyan nap jól jön, amikor nem kell erőt venniük magukon egy kis ihletért a megvalósításhoz. A mai nap során tehát, kihasználva a csillagok által közvetített kreatív energiákat, bátran döntse le a korlátokat, s tesztelje a határokat, mert minden erőfeszítés ma csakis sikerrel végződhet!

Kos

A Kos ma szinte állandóan választási helyzetekbe kerül, amellett, hogy most nincs igazán jó napja. Ettől függetlenül ne hagyja, hogy az átmeneti határozatlansága megkösse kezét. Jobb ma egy rossz döntés, mint a későbbi teljes bizonytalanság. Gondoljunk arra, hogy akkor sem biztos a jó döntés és a siker, ha gondolataink teljesen tiszták és világosak, hiszen a legbölcsebbek sem tudhatnak biztosan mindent előre. Ha pedig véletlenül rosszul döntöttünk, már az is fél siker, ha vállaljuk döntésünk következményeit, hisz nincs, amit túl ne lehetne élni, ha az ember minden helyzetben önmaga tud maradni!

Bak

A mai nap igazán remeknek ígérkezik e jegy szülöttei számára. Ma az élete minden területén az érzelmek dominálnak, azonban nem érdemes ettől megijedni, mert ma semmi baj sem érheti, ha a szívére hallgat. Mindez által kiváló alkalom nyílik arra, hogy újra lángra lobbanjon az, ami már egy jó ideje csak parázslott, ráadásul ehhez most még nem is kell különösebb erőfeszítést tennie, csak szabadjára engedni érzelmeit és fantáziáját.

Bika

A mai napon érdemes eme jegy szülötteinek csakis pozitívan gondolkodniuk, ugyanis ez esetben nagy sikerek vannak kilátásban. Mindemellett ráadásul könnyen olyan területen történhet áttörés, ahol nem is számítunk rá. Ehhez azonban az kell, hogy ne hagyja, hogy elterelje figyelmét, vagy akár el is rontsa hangulatát, hogy már megint nincs minden tökéletes rendben ön körül. Bár persze, fontos az út is, de azért mégiscsak a lényeg a végeredmény, aminek most érdemes örülni egy kicsit!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse