Néhány év végi bulibáró csillagjegy

Év vége szokás szerint az elmélyedés, a rokonlátogatások és főleg a pihenés időszaka, na jó, kivéve szilvesztert. A horoszkóp szerint van azonban 4 csillagjegy, ami szülötteinek szinte megállni sem lesz ideje.

Oroszlán

Megmagyarázhatatlanul, a semmiből érkezett indok nélküli jókedve miatt minden társaság igényt tart arra, hogy kedves humorával, szimpatikus meglátásaival feldobja a találkozókat, bulikat. Csak bele ne fásuljon!

Mérleg

Sikeres ajándék választása okán karácsonytól Ön lesz a család középpontja és origója. Egyetlen kisebb-nagyobb összejövetelt sem tudnak elképzelni, hogy ne lenne ott, olyan hálásak az ajándékokért, amiket kaptak.

Kapcsolódó

Skorpió

Nem jó hír ennek a csillagjegynek, hogy csak azért hívják meg mindenhova, mert olyan szétszórt, sértődékeny, hogy az már szinte nevetséges. Vigyázzon, könnyen a társaság könnyűfajsúlyú bohócává válhat, és ezt a bélyeget a hétköznapokban is nehéz lemosni. Ne feledje: nem mindegy, hogy önnel, vagy önön nevetnek. Így ír erről Rejtő Jenő “Sír (a) felirat” című örökbecsűjében:

“S mikor kinevették
Azt hitte, hogy kacagtatott.”

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse