A legkülönlegesebb jegy az állatövben a Skorpió, de miért is?

A Skorpió az állatöv legfontosabb jegye. Egy angyal, aki a sötétben táncol, a fény az éjszakában, amely megváltoztatja a világot a krízishelyzetekben. Még négy napig tart a jegy aztán váltja a Nyilas, de az már egy másik történet.

A Skorpió

Észlelésének mélysége és a képessége, hogy becsületes legyen, mindenki számára nyilvánvaló, aki valamennyire is ismeri. Ez a mélység az ő igazi ereje. A Skorpiót a múltban szerzett sebek és hegek ékesítik. Az érzelmek óceánja áramlik át rajta, és ha valaki, ő aztán megérti és tudja, mit jelent a fájdalom.

A Skorpió a szenvedés és a győzelem szimbóluma. Annak ellenére, hogy sötétség veszi őt körül, a Skorpió mindig megtalálja a fény felé vezető utat, és mindig mindent nulláról kezd el. A Skorpió első szimbóluma a kígyó, ami a megújulást és újjászületést jelenti.

Akárcsak a kígyó, a Skorpió is levedli korábbi bőrét, amikor új életszakaszba lép, és tudat alatt akar újjászületni.

A Skorpió mindenben sikeres

Rendelkezik a kellő akarattal, türelemmel, kitartással és a képességgel, hogy gyorsan és pontosan megértse a dolgok lényegét.

Függetlenül attól, hogy milyenek a körülmények, a Skorpió mindig megtalálja a módját, hogy talpra álljon. Páratlan erővel és érzelmekkel rendelkezik.

Eleme a víz, ezért a Skorpió ismeri az élet kényes oldalát is. Tele van együttérzéssel és gondoskodással, ugyanakkor hajlamos a szenvedésre, a fájdalomra és a magányra. A Halakkal és a Rákkal ellentétben, sokkal határozottabb reakciót ad a szélsőséges helyzetekre.

A Skorpió mindig olyan helyzetekbe keveredik, ahol mások egyszerűen nem tudnak boldogulni. Ő „érzi” az embereket, és ismeri azok összes olyan titkát, amit azok el akarnak rejteni. Ösztönösen magára vállalja a személyiség sötét oldalát, mert megérti, hogy ez is az emberi természet szerves része.

Egy Skorpió tudja, hogyan kell titkot tartani, de miután kiválasztott magának, nagyon őszinte lesz, és ugyanezt fogja tőled is elvárni. Semmit sem rejtegethetünk el egy Skorpió elől, és minden kísérlet, hogy megtévesszük őt hiábavaló próbálkozásnak fog bizonyulni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük