A Lidl visszadobta nemzeti Mészárosunk vizét

Ellentétes eredményeket mutatnak a laborvizsgálatok, ezért a Vivienvíz Kft. a Lupilu szénsavmentes ásványvíz visszahívásáról döntött. A Lidl már le is vette a polcról. A Vivienvíz Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik.

A Vivienvíz Kft. által 2018. március 27-én gyártott és 27.13.2019-es minőség-megőrzési idejű, literes Lidl Lupilu sajátmárkás termékek az áruházlánc saját hatáskörben végzett felülvizsgálata során mutattak eltérést

írja az Mfor. Ezért a visszahívás mellett döntöttek.

Az Országos Közegészségügyi Intézettől is kontrollvizsgálatot kértek az egymásnak ellentmondó értékek miatt, ezt is közzéteszik majd. A termék áprilisban került az áruház polcaira. Azóta semmilyen visszajelzés vagy panasz nem érkezett sem a Lidl Magyarországhoz, sem pedig a palackozó üzemhez.

Az egymásnak ellentmondó értékek

miatt az Országos Közegészségügyi Intézettől kontrollvizsgálatot is kértek, amelynek eredményeiről a cég a közvéleményt is tájékoztatni fogja. A terméket a vevők a vásárlást igazoló blokk nélkül, szavatossági időtől függetlenül, bármeddig visszavihetik, ezek értékét a Lidl maradéktalanul megtéríti.

Kiemelték, hogy a szakorvosi vélemények szerint egészséges szervezetben jellemzően nem okoz problémát a Lidl vizsgálata során talált baktérium. Ez a környezetben, vizesblokkokban, sőt az emberi bőrön is jelen van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük