A Lipóti Pékség gombostűvel ízesít? – Ki lehet a rosszakaró?

Lejáratásszaga van a hírnek, miszerint a Lipóti Pékség több termékében több helyen találtak a vevők gombostű tölteléket. Hogy mivel bosszantott fel és kit a cég, egyelőre homály fedi.

Életveszélyes “játék”

Egy héten belül több vásárló is gom­bos­tűt talált a Lipóti Pékség győri üz­le­te­i­ben vá­sá­rolt ter­mé­ke­kben – írta a Ripost.

Egy vevő éppen a frissen beszerzett kókuszkockáját ette volna meg, meg, de közben valami keményre harapott rá. Amikor közelebbről megnézte, látta, hogy egy gombostű az – osztotta meg élményét egy győri nő a Facebookon.

A “gyilkos” sajtoskifli….

Egy másik győri asszony a Lipóti Pékség Kodály Zoltán úti üzletében vett sajtos kiflit, de amikor meg akarta enni, kellemetlen meglepetésben volt része, ő egy lipóti sajtos kifliben talált gombostűt, nem is egyet. Egy anyuka a Lipóti Pékség egyik győri, belvárosi üzletében, a Corvin utcában vásárolt apró sajtos pogácsát, amelyet

a másfél éves gyermekével akartak megenni.

Szerencsére a gyermeknek nem történt baja,

de az édesanyja ráharapott egy olyan pogácsára, amiben szintén volt gombostű. Panaszt tettek.

“Egyből válaszolt a központ és az üzletvezető… Egy kávéval vagy egy sütivel akartak kiengesztelni. A gyereknek szerencsére volt annyi esze, hogy odaadta a pogit… És sikerült nekem ráharapni”

– panaszolta az anyuka.

A lap megkereste a Lipóti Pékséget. Mint kiderült,

tudnak a problémáról, és kivizsgálják a vásárlói panaszokat. A cég válasza szerint nem a saját termékeikben volt a gombostű, hanem az egyik beszállítójukéban. Partnerüket utasították az eset kivizsgálására

– magyarázta a Lipóti Pékség munkatársa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük