Amikor a Fidesznél a mocsok már szájig ér, de belülről – Az újabb célpont: Donáth tiszteletes

A kormánypropaganda valami különös okból Donáth Annát, a Momentum európai parlamenti képviselőjét érzi első számú ellenségének. Egyenesen talán még ők is szégyellnének egy fiatal női politikust támadni, így kerülő útra űzték a falkát.

És eldördült az Auróra, pardon a TV2 Tények ágyúja

A fent említett vezető álhírműsor adott először hírt arról, hogy szexuális zaklatás miatt folyik nyomozás Donáth László evangélikus lelkész, a momentumos Donáth Anna édesapja, egykori MSZP-s képviselő ellen.

Donáth László, akinek apja a Nagy Imre per másodrendű vádlottja volt, alighanem az egyik legdelikátabb csemege a sakáloknak. Ebben az országban, ahol tudtommal egyetlen per sem folyt a római katolikus egyház bármely papja ellen sem pedofília okán, Donáth a második lelkész a célkeresztben, őt előzi meg a sokat látott Iványi Gábor, akinek egyik főbűne talán az lehet, hogy anno megkeresztelte Orbán Viktor gyermekét és mindez még akkor történt, amikor a kormányfő máig is ingatag világnézete még ennyire sem volt stabil, mint mostanság.

Donáth, a szexmániás pap?

Aki csak egyszer is hallotta beszélni Békásmegyeren ezt az embert, vagy volt olyan szerencséje, hogy egy asztalnál ülhetett vele, az bizton állíthatja, hogy a vád rossz esetben hazugság, jó esetben félreértés.

A hvg.hu megkeresésére ezt a választ kapta a BRFK-tól:

..feljelentés alapján 2019. június 13-án nyomozást rendelt el szexuális kényszerítés gyanúja miatt, melyben válaszadásunkig gyanúsítotti kihallgatás nem történt.

Nem lehet véletlen, hogy a Tények(?)nek nyilatkozó is csak arról beszél, hogy „hallottam”, meg „beszélték azt is”.

Érdekes, mennyire gyorsan befogadta a rendőrség a feljelentést, nem úgy mint amikor mondjuk a nemzetvejét, vagy pénztárnokát vádolta valaki, akkor bizony nem megy ilyen gyorsan a dolog, na és a lakájmédia kezeit is mintha ólombéklyó fogná vissza.

Egy-egy feljelentés beadásának kálváriájáról Hadházy Ákos független képviselő sokat tudna mesélni, de hát neki nincs kormányzati hátszele, nem úgy mint az ellenzéket támadóknak, legalábbis így értesültünk „hallomásból, mert, hogy ezt is „beszélik”.

 

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük