Sorting by

×

Kásler miniszter beugrott a fekete lyukba

A humánminiszter feláldozta magát. A parlamentben önként beleugrott abba a fekete lyukba, amely már a kórházakra vonatkozó összes adatot is elnyelte.

Fekete lyuk

Tóth Bertalan hetek óta nem kapott választ arra a kérdésre, hány beteget küldtek haza a kórházi ágyak kiürítésekor. Karácsony Gergely napok óta várja a fővárosi adatokat, többek között arról, hányan fertőződtek meg a kórházakban. Levelének nyoma veszett valahol a Miniszterelnökség és az Operatív Törzs között, valószínűleg az is a fekete lyuk zsákmánya lett. Most közvetlenül a Törzsnek is elküldte. Remélem, az Operatívokat Müller Cecíliástul, főrendőröstül nem nyeli el a lyuk.

Egy szocialista képviselő az országgyűlésben hétfőn megkérdezte a minisztert, hányan haltak meg a hazaküldöttek közül. Kásler doktor azt felelte:

nem tudja, nem kapott jelzést, (ja, a fekete lyuk!).

Zuhanás közben még annyit kiabált,

hogy csak azt tudja:

a Rehabilitációs Intézetben senki sem halt meg, bezzeg a Pesti úti idősek közül többen is.

Ez egyébként igaz

Ott az Intézetben nem.

Aggódni azokért kell, akiket kezelés helyett hazakényszerítettek.

Ha ne adj isten ők kerültek bajba, ez már az otthonukban történt. A következtetés világos: ha a Pesti útról is villámgyorsan hazazavarták volna a gondozottakat, most nem ostoroznák a fővárost.

Hiszen aki otthon hal meg, az nem rontja az intézményi statisztikát.

Ejnye, főpolgármester úr, hát erre sem voltál képes?

Ha meg annyira akarod azokat az adatokat, keresd a fekete lyukban. Ha te is eltűnsz benne, a kormány hajlandó saját halottjának tekinteni.

koronavírus

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.