A Pest megyeiek napi rutinjának részévé vált, hogy tömegesen késnek a vonataik. Aki az agglomerációból jár be, az jól ismeri, milyen érzés reggel a sínek között sétálni a lerobbant vonattól a következő állomásig, vagy magyarázkodni a munkahelyen, hogy az ember időben elindult, a MÁV tehet a késésről.


Megalázó és igazságtalan,

hogy a Pest megyeiek havi több ezer forintot áldoznak bérletre vagy jegyre és mégis elkésnek a munkahelyükről, a gyerekük az iskolából.

A Demokratikus Koalíció szerint teljesen nyilvánvaló, hogy a MÁV az előttünk álló hónapokban is képtelen lesz ellátni a feladatát. Maradnak az állandó késések és fennakadások, Pest megyeiek ezrei és tízezrei fognak elkésni a munkahelyükről és az iskolából. Hiába megy ez így évek óta, Pest megye fideszes közgyűlése látványosan hallgat: soha egyetlen szóval nem álltak ki a MÁV miatt késő Pest megyeiek mellett.

Márpedig ha a kormány nem tesz semmit,

akkor a Pest Megyei Közgyűlésnek kell nyomást gyakorolnia, de ehhez ellenzéki összetételű közgyűlésre van szükség. A DK arra kér minden Pest megyeit, hogy október 13-án szavazzanak a Demokratikus Koalíció megyei listájára! Itt az ideje, hogy véget vessünk az állandó késéseknek és járatkimaradásoknak! – tette közzé pártja álláspontját a DK új szóvivője, Barkóczi Balázs.

megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét