A nemjóját! Nagy nyári horoszkóp minden csillagjegynek - Városi Kurír

Sorting by

×

A nemjóját! Nagy nyári horoszkóp minden csillagjegynek

Ez az időszak tele lesz kellemes meglepetésekkel, mit tartogathat a nyár a csillagjegyeknek? Sokakra siker vár, kiemelkedő lehetőségek, ez a nyár horoszkópja.

Hirdetés

Kos

A Kos jegy szülöttei jó irányú változásokra számíthatnak, a nyár sokkal csendesebb és nyugodtabb lesz számukra, még akkor is, ha néhány nehezebb szituáció adódik. Azok a Kos jegy szülöttei akinek van partnerük nagy terveket fognak együtt szőni, aki pedig egyedül van az rátalálhat élete párjára. Pénzügyileg is sok jóra számíthatnak e jegy szülöttei, kevesebb pénzt fognak költeni mint általában és jelentős jövedelemre tesznek szert.

Bika

A Bika jegy szülöttei egy csodálatos nyár elé néznek, sok nyereségre és nagy projektekre számíthatnak. 2022 nyarán megoldódnak a párkapcsolatával a dolgok és a szeretett személlyel fognak új terveket szőni. Ebben az évben a Bika jegy szülöttei végre élvezhetik az oly régóta tervezett üdülést. A szerelem, pénzkeresés és a hosszú nyaralások időszaka következik – ígéri a horoszkóp.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei utazásokra, a munkájukban magasabb beosztásra és több pénzre számíthatnak, a horoazkóp szerint. A párkapcsolatukban viszont vigyázniuk kell arra, hogy ne sokat vitatkozzanak a párjukkal, ha nem akarnak kellemetlen perceket a szeretett személlyel.

Rák

A Rák jegy szülöttei sok pénzre számíthatnak, pénzügyileg jól fognak alakulni a dolgaik. Azok a személyek akik párkapcsolatban élnek ne siettessék az esküvőt mert könnyen egyedül maradhatnak. Legyen türelmük mert minden meg fog oldódni.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.