Aranyeső horoszkóppal - A második félévben is Ők négyen a nyerők - Városi Kurír

Sorting by

×

Aranyeső horoszkóppal – A második félévben is Ők négyen a nyerők

A szerencse létezésében nem mindenki hisz, mert sokan úgy gondolják, hogy nincsenek véletlenek. Szerencse alatt azonban azt értjük, hogy olyan események történnek az életünkben, amelynek az okait nem feltétlenül értjük meg. És talán nem is kell értenünk! 2022 második félévében is több olyan csillagjegy lesz, akikre igencsak rámosolyog a szerencse horoszkópja.

Hirdetés

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szerencséjét korántsem a véletlennek köszönheti, inkább arról van szó, hogy a világot most olyan folyamatok és energiák mozgatják, amelyek segítségével az Ikrek tudatossága, intelligenciája, illetve alapossága alaposan felértékelődik. Elsősorban pénzügyi területen kezdődik a szerencsesorozatod, amely azonban tovább gyűrűzik az életed más területeire is! Ígéri a horoszkóp.

 Oroszlán

Az oroszlán nem lenne oroszlán, hogyha nem mosolyogna rá a szerencse időről időre! A jó hír, hogy a sorozat tovább tart. Az oroszlánnal nincs igazán nehéz dolga Fortunának, mivel az oroszlánok az jelentős önbizalommal rendelkeznek, nem félnek belevágni új dolgokba, és az emberek többsége tiszteli, szereti őket. Éppen ezért az oroszlán életében igen szerencsés időszak köszönt be 2022 második felében, mely nemcsak a karrieredben hoz jelentős pozitív fordulatot, de ha a magánéleted most nem felhőtlen, úgy utóbbi területen is jelentős javulásra lehet számítani.

Bak

Ez a csillagjegy a horoszkóp szerint, igen szoros kapcsolatot ápol az ősi “Föld” jellegű energiákkal, amelynek köszönhetően 2022-ben váratlanul rámosolyog a szerencse. Nem biztos, hogy pozitívan kezdődik majd a nyár, de hamarosan jelentős fordulatot vesz az életed, és erős felívelő szakasz kezdődik!

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Aranyeső horoszkóppal – A második félévben is Ők négyen a nyerők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.