A rádiósztár is bedobta a törölközőt? – egy különös reggel Bochkor Gáborral

Bochkor Gábor, a Retro Rádió műsorvezetője ma otthonról jelentkezett be a reggeli műsorba. Műsorvezető társa, Lovász László elmondta, Bochkor távolmaradásának az az oka, hogy a műsorvezető éjjel hőemelkedésre ébredt, emiatt jobbnak látta, ha távol marad a stúdiótól. Irta meg a Blikk

Vigyázzunk egymásra

A műsorban elhangzott még az is, hogy Bochkor Gábor ezzel is a felelős magatartásra hívja fel a figyelmet. Fontosnak tartja, hogy a koronavírusos időszakban vigyázzunk a másikra, és ha rosszul érezzük magunkat, inkább maradjunk otthon, mert így elkerülhetjük, hogy megfertőzzük a környezetünket.

A Retro Rádió teljes stábja készen áll arra, hogy abban az esetben, ha Gábornak karanténba kell vonulnia, a legmodernebb technikákat segítségével megoldják azt, hogy Bochkor az otthonából is tudja majd vezetni a reggeli műsort, míg a kollégái a stúdióból dolgoznak. Ebben az esetben nem kell a hallgatóknak napokig nélkülözniük Bochkort, aki egyébként reggel 6-tól 10-ig vezeti reggeli műsorát a Retro Rádióban.

Negatív gyorsteszt

A műsorvezető reggel 9 után élőben is bejelentkezett a reggeli műsorba, azonban addigra a Retro Rádió sajtósától a Blikk már megtudta, hogy az már biztos, hogy Bochkor Gábor holnap még otthon marad. A műsorvezető gyorstesztje negatív lett, tehát az alapján nem covid fertőzött, a sokkal megbízhatóbb PCR teszt eredményére viszont várni kell, emiatt Bochkor holnap még biztosan elkerüli a stúdiót! A PCR teszt eredménye holnap reggel érkezik majd meg.

“Kicsit gyenge vagyok, végtagfájdalmaim vannak, de egyelőre ennyi!” – mondta a műsorban telefonon keresztül Lovász Lászlónak Bochkor Gábor.

Vigyázzunk egymásra és magunkra!

Bochkor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük