A színésznő palackpostája a karanténból – „Arra kérek mindenkit olttassa be magát”

Két héttel ezelőtt esett át a második koronavírus elleni védőoltáson Hűvösvölgyi Ildikó, aki alig várja, hogy újra dolgozhasson. Az orosz Szputnyik V-t kapta a színésznő, aki az elmúlt időszak pozitívumát is megtalálta: sokkal több időt tudott együtt tölteni a családjával.

„Ezt soha nem fogjuk elfelejteni”

– Az első vakcina után semmilyen tünetem nem volt, a másodiknál egy kis hőemelkedés, végtagfájdalom és gyengeség jelentkezett, de 1-2 nap után teljesen jól voltam – kezdte a Borsnak Hűvösvölgyi Ildikó. – Nagyon örülök, hogy nemsokára munkakész leszek, mert hamarosan újra tanítanom és vizsgáztatnom kell a Táncművészeti Egyetemen. Jó lesz ismét dolgozni, mert hiányzik, és a színpadra is vágyom vissza. Szinkronizálni is gyakran hívnak, nem bánnám, ha többet mozoghatnék, de mindent a maga idejében – mondta mosolyogva a Kossuth-díjas színművésznő, majd hozzátette, mindenkiben nyomot hagy az elmúlt év.

– Ezt soha nem fogjuk elfelejteni, mert egy ismeretlen, gonosz vírussal állunk szemben. Mégis hozott pozitív dolgokat is számomra, amit az eddigi rohanó éle­tem tempója miatt nem tudtam, például, hogy jó háziasszony vagyok. Főzök, mosok, takarítok és minden szerettemnek a gondját viselem. Nagy dolog, hogy sokkal több időt tudtam együtt lenni a férjemmel, mint azelőtt. Sajnálom a fiatalokat, nekik nagyon nehéz. Az én koromban azonban már nem is olyan rossz egy kis pihenés – mesélte a színésznő.

 

színésznő

 

Hűvösvölgyi Ildikó megtalálta a pozitívumot is a helyzetben

Ildikó abban a szerencsés helyzetben van, hogy Bence unokája szinte karnyújtásnyira él tőle, így gyakran tudtak találkozni.

– Szemben laknak velem a lányomék, igaz, hogy csak a kertben, de gyakran láttuk egymást, az ünnepeket is együtt töltöttük. Hála istennek a családunkban senki nem kapta el a fertőzést, remélem, most már megússzuk! Mindenkit arra kérek, oltassa be magát, hogy mielőbb együtt lehessünk a színházban és azon túl is!

Kapcsolódó

 

színésznő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük