Sorting by

×

A terminátor lehülyézte az oltáselleneseket -Schwarczi beszólt

Arnold Schwarzenegger, a terminátor, egész egyszerűen idiótának tartja az oltásellenes embereket. A testépítőből lett színész és ex-kormányzó erről egy interjúban beszélt, azt is hozzátéve, hogy szerinte az is kretén, aki nemcsak hogy nem oltatja be magát de még maszkot sem visel.

Terminátor kontra vírus

Schwarzenegger egy keddi interjúban elmondta a Nemzetbiztonsági Tanács volt munkatársának, Alexander Vindmannek, hogy undorodik  a koronavírusról szóló téves információktól és az amerikaiaktól, akik úgy gondolják, hogy tetteik nem befolyásolják másokat.

„Másfél évvel később még mindig zűrzavarban vagyunk, és még mindig vannak emberek, akik tagadásban élnek, vannak még emberek, akik nem hisznek a maszkokban, vannak még emberek, akik azt mondják:„ Nos, mi nem ” nem kell társadalmi távolságtartást végezni, és minden ilyesmit. És csak azt gondolom, hogy az embereket újra és újra emlékeztetni kell arra, hogy a szakértők azt mondják, hogy maszkot kell viselnünk, különösen zárttérben, azt  is mondják, hogy továbbra is rendszeresen mossunk kezet, és továbbra is tartsunk szociális távolságot, különösen most, az  immár a negyedik  hullám idején, valóban együtt kell működnünk.

Mondta az egykori testépítőből lett színész, majd kormányzó.

A Terminátor lehet, hogy a filmvásznon “terminálja” az embereket, de azt már nem nézi jó szemmel, amikor a valóságban egy vírus teszi ugyanezt. Mondandójához azt is hozzátette, hogy bár sokan azt állítják, hogy az USA szabad ország, így szabadon eldönthetik, hogy viselnek-e maszkot vagy sem, viszont szerinte csak

“közös erővel és a szabályok betartásával lehet felvenni a harcot a koronavírussal szemben.”

Minderről a Vanity Fair-nek adott interjújában beszélt.

„Úgy gondolom, hogy pofonegyszerű az egész, olyan ez, mint a jelzőlámpák a kereszteződésekben. Ha pirosra vált, akkor megállsz, mert ezt jelzi neked, ha átmész, akkor jó eséllyel megölhetsz embereket. A koronavírus ellen hozott korlátozásokra is így kéne tekinteni, hogy ezek olyan szabályok, amiket nem csak mások, de saját érdekünkben is érdemes betartani .”

– állítja Schwarzenegger.

“Amilyen természetes az, hogy a piros lámpánál megáll az ember, úgy annak is természetesnek kell lennie, hogy tartjuk a távolságot, kezet mosunk, maszkot hordunk, beoltatjuk magunkat”.

Viszont az is hozzátette, hogy bár mindenkinek szíve joga, hogy mondjuk ne hordjon maszkot, vagy ne oltakozzon, de aki ezt teszi,

“az egy idióta.”

idézi a promotions.hu.

Kapcsolódó

terminátor

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.