Az ufó- és migráció-szakértő Georg Spöttle el van kenődve - Na nem annyira, hogy ne tudna biden-migráns-libsizni..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Az ufó- és migráció-szakértő Georg Spöttle el van kenődve – Na nem annyira, hogy ne tudna biden-migráns-libsizni…..

“Értem én a politikai megfelelési ingert meg a hasonlókat, de hazudni azért nem kéne. Lehet bidenezni, liberálisozni, meg a többi baromság (nem tudom, újabban leütésszámra fizet a Fidesz?), de a tény az, hogy Trump döntött a kivonulásról, ő állapodott meg a tálibokkal még 2020 elején, és pont azért, hogy elmondhassa magáról, hogy Ő volt az, aki lezárta az afgán konfliktust” – tette helyre Lattmann Tamás jogász a közösségi oldalán csípőből csúsztató Georg Spöttle-t, de most nem  Latmann a téma, lássuk mit ír  maga a “mester”!

Hirdetés

… és, hogy miért? Íme!

“El vagyok keseredve! Nem tudom ki hogy van, de engem megvisel a vereség… 20 év a semmiért, 2 év az én életemből a semmiért… Gondoljatok bele itt van a NATO a világ legkomolyabb (?) hadereje, vannak dronejaink, kém műholdjaink, többezer harcihelikopter, vadászgép, páncélozott járművek, lopakodó technika, lézer vezérelt intelligens rakéták, 1,35 millió jól felszerelt és kiképzett katonánk,…” – kezdte búja tárgyát előadni közösségi oldalán Spöttle.

“Erre jön 75.000 strandpapucsos, analfabéta, AK 47 Kalasnyikovval felszerelt szakállas és elzavarnak minket…

Mit csináltunk idáig?

Ja, megvan, lengettük a szivárványzászlót, gendercsillag a nyelvben, nemváltó műtétek, pride, kukis nénik az ovikban, libsiskedtünk és átadtuk Európa országait a betolakodóknak.

A Talibán megmutatta, hogy hol lóg a kalapács és

ne legyen kétségünk így fogják átvenni Németországot, Svédországot, Franciaországot,… amíg a tesiből felmentettek iszogatják a gluteénmentes, koffeinmentes szójalattét és pánszexualitásról elmélkednek a kávézóban. Magukra hagytuk az afgán népet és elvesztettük az önbecsülésünket, szerintem ekkora szégyen és megaláztatás még nem érte sem az USA, sem Németország és a többi szövetség hadseregét.

Nem a katonákat hibáztatom, ők harcoltak és harcolnának, hanem a tesze-tosza elpuhult politikát.

A Talibán tudta, hogy Joe Biden egy gyenge elnök és meglépték amire évek óta készültek. Elk.rtuk 2.0.”

A hozzászólásokból….

Első ránézésre látszik, hogy megoszlanak a vélemények, meg a tényekből is “szabadon szemezgetnek” a kommentelők, de így szép, színesen…..

“Spöttle ezen bejegyzése nagyobb összezagyvaság, mint az ufóészlelése. Bematricázza a ner emblematikus hergelőmotívumait, amelyeknek még csak érintőpontja sincs a citált témával kapcsolatban. Hihetetlen, hogy képesek vagyunk komolyan venni ezeket a bohóckodásokat.”

“Ez pontosan így volt. Döbbenetes, hogy az emberek nagy része mennyire tájékozatlan, nem csak ebben a témában, szinte minden területen. És ők fognak dönteni a sorsunkról, no meg az ellenzék.(?)”

“Csak annyi változott a leírtakhoz képest, hogy vannak már korszerű fegyvereik is, miután az afgán reguláris hadsereg mindent hátra hagyva menekült (egy részük pedig átállt…). Mindenesetre elgondolkodtató, hogy a világ legszegényebb országainak egyike, ahol a nyugati életforma, életszínvonal, technikai-infrastrukturális fejlettség nyomokban sem található meg, el tudta kergetni a Vörös Hadsereget, az US Army-t és a NATO erőket is…”

“A napokban sajnos csak rossz hírek érkeznek a közép-ázsiai országból, és talán kevesen értik a hátterét annak, hogy miért is érdeklődtek korábban az oroszok, majd az amerikaiak is oly nagyon Afganisztán iránt.
Arany, ezüst, réz, ólom, vas, cink, higany, lítium, drágakövek és féldrágakövek, ritkaföldfémek, márvány, halit, talkum, csillám csak néhány a sorból. Az egyiptomi fáraók lazúrkő kincsei e területről származnak, a megőrölt afgán kővel festett Michelangelo a Sixtus-kápolna falaira és mennyezetére, s a régészek szerint már mintegy 6500 éve tart e gyönyörű kék féldrágakő kitermelése. Pár évtizede azonban e bányák legnagyobb részének bevétele a tálibok kasszájába potyog.”

“Na végre egy értelmes összefoglaló, a tangabugyis szivárványoszászló lobogtatók,de semmi másra nemvaló csürhéről ,, Bravó Tábornok Úr”

“…hm…Biden cserbenhagyta Afganisztánt,a szövetségeseit és tudatosan kiszolgáltatta Európát a bevándorlóknak…!Csak azt ne higgye,hogy ők megússzák…

Kapcsolódó

Georg Splotte, ha valaki nem tudná, kiről van szó….

Georg Spöttle tipikus fregoliember, aki a terrorizmushoz, a migrációhoz, a muszlim valláshoz és a rezsicsökkentéshez is ért, emellett politikai karrierrel is büszkélkedhet, hiszen őt indította a kormánypárt Szentesen képviselőjelöltként és nem utolsó sorban a Nézőpont Intézet elemzője és, ha még ez sem volna elég,

az állami médiában többnyire migráció-szakértőként bemutatott Georg Spöttle áprilisban vezető szerkesztő lett a kormánypárti Pesti TV-nél

– adta hírül a Media1. Huth Gergely, a Pesti TV programigazgatója, a PestiSrácok főszerkesztője elmondása szerint azért választotta a sokoldalú szakembert, mert bízik annak tudásában és nemzetközi kapcsolataiban.

Elsősorban kreatív tudása és nemzetközi kapcsolatai miatt esett Spöttlére a Pesti TV választása.

Huth Gergely akkor azt nyilatkozta, a kinevezéstől is azt remélik, hogy a Pesti TV

„ígéretesen alakuló nézettségét” tovább tudják növelni….

(Andrea Piacquadio fotója a Pexels oldaláról)

 

spöttle

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.