Kerítésen innen

A változás szele Hajduval együtt elsodorja végleg(?) a Frizbit is

frizbi

Alaposan átfazonírozzák a kormányközelinek csúfolt kormány médiát. Ennek esett áldozatul főnökségével, sztárjaival, saját gyártású műsoraival együtt  a szép múltra visszatekintő nagy “kistévé” a Life is. Nemcsak népszerű sztárok, de egy ismert és népszerű műsor a Frizbi is eltűnhet  a Life TV-nél elrendelt leépítés miatt.

Irány a múlt!

Mint azt a Blikk hétfőn megírta, a kábeltévé tulajdonosa úgy döntött, saját gyártású műsorok nélkül folytatja működését a csatorna, ahol megváltak az Ébredj velünk! stábjától, de a Hajdú Péter nevéhez fűződő Összezárva és Frizbi is megszűnik, s nem forgatnak új részeket a Van életünk című celebrealityből sem; mindenből ezentúl csak ismétléséket láthatnak majd a nézők.

Aki tuti sínen van

Hajdú Péter a TV2-nél folytatja a munkásságát, az országos televíziós csatorna elnöke, Vaszily Miklós tanácsadójaként. Így persze, az a kérdés is felmerül, hogy ezen a csatornán visszatérhetnek-e a nevéhez kapcsolódó műsorok. Kérdésünkre a műsorvezető meglepő kijelentést tett.

“A Frizbit nem kívánom folytatni, de azt nem tartom kizártnak, hogy az Összezárva Hajdú Péterrel valahol folytatódjon.”

Hajdú emblematikus műsora 2007-ben kezdődött, és az elmúlt 15 évben összesen négy csatorna, az ATV, a TV2, a Story TV és a Life TV vezető műsora volt, elsősorban talán azért, mert a sztárok szívesen szerepeltek benne, és sokszor olyan titkaikról is beszéltek, amelyekről máshol nem.

Hajdú Péter azt is elárulta, hogyan éli meg a Life TV-vel kapcsolatos történéseket.

– Egyrészt nagyon sajnálom a csapatot, mert sikeres két évet tudhatunk magunk mögött, ami nélkülük nem sikerült volna. Annak örülök, hogy teljes mértékben nem sodorta el a válság a csatornát, hogy alapjáraton ugyan, de tovább tud működni. Ez persze, köszönhető annak is, hogy az elmúlt két évben olyan szintre hoztuk a tartalmat, hogy van mit ismételni, emellett kialakult egy olyan nézőbázis is, amely alapján bíznak abban a tulajdonosok, hogy nézik majd a csatorna műsorait – mondta Hajdú Péter.

(Forrás)

„Egy médiapszichopata jogi terrorja”.

Végezetül  egy kis múlt idézés, lássuk mit mondott 2018-ban Puzsér Róbert publicista Hajdú Péterről:

A publicista egy közösségi portálon az általa (Hajdú Péter, szerk!) készített műsorok kritikája körében a következő bejegyzéseket tette: a felperes „pszichopata”, „zavaros körülmények között” jutott köztévés szerződésekhez, illetve a közéleti tevékenységét érintő kritikák miatt az általa indított peres eljárások „egy médiapszichopata jogi terrorja”.

Comment here