Hogy Áder János, a köztársaság nélküli Orbánia fideszes „köztársasági elnöke” aljas ember, eddig is tudtuk. Ám az a briganti tempó, amellyel semmibe véve a tiltakozásokat, aláírta az Akadémiát megnyomorító gyalázatos „törvénymódosítást”, nem hagyható szó nélkül.

A tény, hogy aláírta, aligha lepett meg bárkit – és mégis…

Az ember csak egy pillantást vet az Akadémiát támogatók hosszú és tekintélyes listájára, és elgondolkodik: ha ez a tiltakozás nem késztette töprengésre, nem késztette arra, hogy saját zalaptákolmány-bíróságuk elé utalja a „törvénymódosítást”, akkor tényleg semmi sem rendítheti meg… Hihetetlen elvetemültség!

- Hirdetés -

Persze, naivitás volna azt gondolni, hogy Áder bármilyen értelemben „köztársasági elnököt” próbálna meg játszani. Fideszes pártkatona ő, aki magától is tudja, mit kell tennie – hát még akkor, ha parancsot kap. Nem számít semmi!

Nem számít ama 54 perc galád pimaszsága, az utána következett tengernyi hazudozás; nem számít a szakmai háttéranyagok hiánya, az „elképzelések” kidolgozatlansága. Nem számít semmi ahhoz képest, hogy egy dologban bizonyosak lehetünk: megvannak vagy legalábbis formálódnak az elképzelések arra, hogyan fogják az EU-tól kapott pénzt a maguk céljaira fölhasználni. Nem is látszik más kiút, mint az, hogy az EU gondoskodjon arról, a támogatáshoz a „kormány” ne férhessen hozzá: ha másképp nem megy, hát úgy, hogy nem ad egy petákot sem.

Áder bármire kapható pártkatona

Ez a „törvénymódosítás” persze így is a zalaptákolmány-bíróság elé kerül; de nyilván másképp kezeli majd a társaság, mint ahogy Áder beadványát kényszerült volna kezelni. „Tárgyalja” majd – ki tudja, mikor…

Nem tartoztam azok közé, akik Ádert bármennyire is becsülték volna – sosem vártam tőle semmit. De mindeddig alpári gyalázásától is tartózkodtam.  Ám most leírom: Orbánia „köztársasági elnöke” gerinctelen szolga, bármire kapható pártkatona: bajszos szar csupán. Olyan valaki, akire illenek Őze Lajos szavai a Megáll az időből:

„Még a szar is le van szarva.”

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mit kell ezen csodálkozni, ő ilyen, meg az egész brancs is ilyen,hol van még egy olyan ország,ahol semmit-tevéssel ennyit lehet keresni és még alá sen kell semmit írnia. Még egy ország a VILÁGON sincs időnként megjelenik valamiféle “fogadáson” bár választhattak volna tőle egy fokkal jobb képűbb
    “uram-bátyámat”, mert ő meg a “bólogató” “Jánoson” kívül, ő lehetne a
    Savanyú JÓSKA tipikus megtestsítője.A betyársági-szint az stimmelhet a
    Savanyú Jóskáéval (elég “jónevű betyár volt,!” utána lehet nézni a wikipédián! Valóban élő személy volt!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét