Áder János tanúságtétele - nem pfujolás kísérte a szövegét, sőt! - Városi Kurír

Sorting by

×

Áder János tanúságtétele – nem pfujolás kísérte a szövegét, sőt!

Áder János, a nem létező köztársaság köztársasági elnöke, “három történetben mondta el az ő és a Jóisten kapcsolatát”. A híradás szerint Áder annyira tetszett a tömegnek, hogy visszatapsolták, mint egy rocksztárt – kezdi az Amerikai Népszava cikkének szemléjét a Respublika

Hirdetés

Ő írta alá több más mellett a Lex-CEU-t is

Azt nem tudjuk, hogy volt-e előkészítve egy ráadás száma, mondjuk egy negyedik történet a Jóistennel, vagy a három közül valamelyik történet végét mondta el újra a tomboló közönségnek. A NER gyomorforgatásának csúcspontja, Áder János a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson tett tanúságtételt az ő hitéről. Ugyanarról az Áder Jánosról beszélünk, akit nem sok évvel ezelőtt a budapesti diákság “Bajszos Sz#r” rigmusokkal illetett, mert az összes többi aljas, diktatórikus törvényhez hasonlóan a Lex CEU-t is aláírta. A Biblia szerint a hitet a jó cselekedetekkel kell bemutatni, és gyümölcséről lehet megismerni a fát:

a jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa rossz gyümölcsöt. Jó fa rossz gyümölcsöt nem terem. Ennek alapján Áder Jánost, aki lelkiismeretlenül és korrupt módon, karrierizmusból és pénzért kiszolgál egy elnyomó, embertelen, fasiszta rezsimet, a rossz fák közé sorolhatjuk.

Utoljára gondoltunk volna Áder Jánosra, aki a világ kereszténysége előtt tanúságot tesz a maga keresztény hitéről, s azt nem pfújolás kíséri, és nem dobálják meg rohadt paradicsommal. Ádernek az életével, a személyes döntéseivel, az igazság melletti kiállásával kellene bizonyítania nap mint nap az ő kereszténységét, amely méltó Krisztushoz, aki nem az uralkodó hatalom és a képmutatók szolgálatában töltötte a napjait, hanem az igazságért kész volt meghalni, és keresztre is feszítették azok, akik annak a hatalomnak a szellemi elődei, akiket Áder jellemtelenül kiszolgál.

Gondoljuk végig a neveket!

Ezzel együtt nem volt könnyű kiállítani valakit ebből a bűnöző bandából, amit Orbán maffiafőnökök módszereivel vezet. Gondoljuk végig a neveket Szijjártótól a képmutató Balogig bezárólag, akit saját egyháza minden érdem nélkül püspökének választott, hogy a hatalomnál szerezzen minél több pénzt. Mészáros Lőrinc is kiállhatott volna ennyi erővel, mert ő mindig a Jóistenre hivatkozik, amikor a gazdagságáról kérdezik. Így legalább tudhatjuk, hogy nekik Orbán a jóisten. Elmondhatná, hogy csődbe jutott gázszerelőként, hogyan lett gazdagabb, mint az angol királynő.

Áderről azt gondolták, hogy az ő kezéhez tapad a legkevesebb aljasság és pénz, de ez nem igaz, mert neki lett volna a feladata (erre esküdött fel), hogy mindezt megakadályozza. Neki kellett volna a krisztusi jellemet felmutatni, mint hivatala szerint az ország első emberének, de ő egy sunyi és gerinctelen kiszolgálója lett egy fasiszta diktatúrának. Az is mindent elmond az egyház és az állam orbáni-semjéni szétválasztásáról, hogy az egyház nyilvánossága előtt nem egy pék, kőműves vagy ápolónő tesz tanúságot a hitéről, hanem egy korrupt, hazug, gerinctelen politikus.

Még egy Istenről szóló hamis bizonyságtételt is propagandacélra használják fel, amelyben egy korrupt, elnyomó, fasiszta rendszert akarnak azonosítani a kereszténységgel, a nemzeti identitással. Jézust politikai célokra használják, zsibvásárt űznek a nevéből. Ezért szervezték Budapestre ezt a bálványimádó, antikrisztusi rendezvényt, hogy becsapják a magyar embereket, a lelkiismeretüket megkötözzék, hogy a választás előtt egy évvel azt a hazugságot keltsék, hogy az országot Isten képviselői, a magyar identitás megtestesítői vezetik, míg az ellenfelei ennek ellentétei.

Ez az egész egy ócska bohózat

Amit látunk, az Ádertől Ákoson át Szikoráig és Tóth Gabi fellépéséig bezárólag, a hamisságnak, a hazugságnak és a tömény giccsnek egy olyan parádéja, hogy a mennyben sugárban hánynak tőle, és mivel Isten gyűlöli a hamisságot, ezt a rendezvényt, ami a kereszténység megcsúfolása és meggyalázása, Isten mindennél jobban gyűlöli. Istent az egyes emberek érdeklik, az ő szívüket akarja elérni, őket akarja megmenteni, az ilyen képmutató, hazug és hamis giccsparádék, farizeusok csinnadrattája ellenére. Az ördög seregszemléje zajlik a magyar Hősök terén.

(A cikk az Amerikai Népszaván érhető el teljes terjedelmében.)

Kapcsolódó

 

Áder
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.