Tiszta őrület! Adventi koszorú sörétes puska töltényekből? Így készül a békére, az elcsendesedésre Kovács Zoltán, a kormány „nemzetközi szája”!

Az advent szó a latin „adventus Domini” kifejezésre utal, ami annyit jelent: az Úr érkezése, az Úr eljövetele. Szent várakozás ez az időszak, de vajon mit vár, mire készül az a felelős kormányzati pozícióban lévő ember, mint Kovács Zoltán is, akinél az adventi koszorú, ami az asztalát díszíti, sörétes puska lőszerből készült?

Bele se merünk gondolni

Mi járhatott Kovács Zoltán fejében, amikor a 6.900 forintér ezt a különösen ambivalens üzenetű koszorút választotta, majd tovább fokozva az ellentmondások sorát, ez írta a fénykép alá:

„ISMÉT ELJÖTT A VÁRAKOZÁS IDŐSZAKA”.

Méghozzá csupa nagy betűvel, ami az internetes etikett szerint a kiabálás jelzésére szolgál. Ebben az esetben, amikor egy nemzetközi vizeken, látszólag nagy biztonsággal hajózó kormány kommunikátorról beszélünk, e közmegegyezés „nem ismerete” különösen megengedhetetlen.

Tehát marad a kérdés

Mire várakozik olyan elszántan és militaristán  a nagy magyar vadász és nemzetközi levelező??????

Adventi koszorú gyertyái (Kovács Zoltánnak ajánlva)

A koszorún minden egyes gyertyának saját jelentése van:

  • Az első gyertya Ádámot és Évát szimbolizálja, akiknek Isten elsőként ígérte meg a megváltást; ezért ez a gyertya a hit jelképe.
  • A második gyertya a zsidó népet szimbolizálja, akiknek Isten megígérte, hogy közülük való lesz a Messiás; ezért ez a gyertya a remény jelképe.
  • A harmadik, rózsaszínű gyertya Szűz Máriát szimbolizálja, aki megszülte Jézust; ezért ez a gyertya az öröm jelképe.
  • A negyedik, utolsó gyertya Keresztelő Szent Jánost szimbolizálja, aki Jézus közelgő eljöveteléről és a bűnbánatról prédikált a népnek; ezért ez a gyertya a szeretet jelképe. ( lexiq.hu )

Szép szolidan:

 

Kovács Zoltán

 

One thought on “Tiszta őrület! Adventi koszorú sörétes puska töltényekből? Így készül a békére, az elcsendesedésre Kovács Zoltán, a kormány „nemzetközi szája”!

  • 2021.11.29 at 13:22
    Permalink

    Erre készülhetünk, ha a választás nem nekik kedvez! Lőni fognak, gyilkolni, és eltaposni mindenkit! A hamu alatt izzik a parzs, rejtve, de tudatosan készülnek a hatalom erőszakos megtartására!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest