Ájulat! Orbáninfo élőben – “már akinek”….. Kövesse velünk!

Több napja borzolja a kedélyeket, hogy Orbán Viktor december helyett januárban hajlandó válaszolni újságírói kérdésekre. Az a döbbenet, hogy nem arról cikkezünk, hogy ez micsoda skandalum, hanem nyakra-főre regisztrálunk, hogy első kézből hallhassuk a vezért. Aztán jött a pofon: “nem fér be mindenki…”

Akiknek nem jutott hely….

A merce.hu információja szerint Orbáninfora helyhiány miatt a Mérce, a Klubrádió, az Azonnali a Magyar Hang, a Direkt36 és az Alfahír nem fér be.

A Városi Kurír  nem is akkreditálta magát, hiszen tudtuk, hogy úgysem “férhetünk” be. Csak annyit fűzünk hozzá a várható és bekövetkezett szegregációhoz, hogy itt lett volna a lehetőség, ha nem gyáva a kormányzat, hogy példát vegyenek a  nagy tanítóról, Putyinról, aki több ezres sajtótájékoztatót tart minden év elején és valahogy sikerül neki és csapatának helyet találni hozzá. Nem jelenthetne ez gondot Orbán embereinek sem, ha tényleg akarnák.

Gábor György szerint:

“Az ellenzéki médiának azon tagjai, akik ma nem állnak föl a miniszterelnöki sajtótájékoztatón, nem mondják azt, hogy miniszterelnök úr, tekintettel arra, hogy Ön kényes ízléssel matat és válogat az ellenzéki sajtóban, egyeseket beengedve, másokat kizárva a sajtótájékoztatójáról, ezért úgy döntöttünk, hogy tartsa meg a sajtótájékoztatóját az Önhöz hű, a saját tenyeréből etetett mikrofonállványainak, s ezt követően nem vonulnak ki a sajtótájékoztatóról, azok elvesztik minden morális jogukat és alapjukat arra, hogy ezentúl bármit, akár az összefogás hiányát, avagy módját és formáját, szóval bármit is számon kérjenek a továbbiakban az ellenzéken.”

A miniszterelnök facebook oldalán nyálas bejegyzésben adja hírül az “eseményt”, amit ezek után egy valódi demokráciában bojkottálnia kellene az újságíró társadalomnak:

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük