Áldás Semjén fejére és a kormány bármijére!

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is részt vett a Christ for All Nations egy hónappal ezelőtt, még augusztusban tartott Tűz Konferenciáján – írja a 24.hu a keresztény vallási szervezet közleménye alapján, amelyet most küldtek meg a portálnak.

A most kiküldött beszámoló arra is kitér, hogy a Kossuth Rádió riportere arra kérte Peter Vandenberg prédikátort, hogy

„ossza meg a hallgatókkal az evangéliumot, és ez azt eredményezte, hogy maga a riporter is befogadta Jézust mint személyes megváltóját!”

Áldassék a neve…

Semjén előbb üdvözölte a Papp László Sportarénában megjelent előadókat és a bizottsági tagokat, akik aztán imádkoztak érte, majd megáldották őt és a magyar kormányt is.

Semjén Zsolt úr, a magyar kormány miniszterelnök-helyettese is tiszteletét tette a konferencián. Üdvözölte az előadókat és a bizottsági tagokat, akik aztán imádkoztak is érte, megáldva őt és a magyar kormányt is

A kormány sem úszta meg….

A konferencián egy másik emlékezetes pillanata az volt, teszik hozzá a szervezők, amikor egy hatalmas magyar zászló fölött – amelyet 30 magyar lelkész tartott a széleinél a színpadon – mind közösen imádkoztak Magyarországért.

– áll a közleményben, amely úgy zárul, hogy

„jóval több mint 1450 döntési kártyát gyűjtöttünk össze, amely több mint 10%-a a két estén megjelent tömegnek. Ennyi tékozló fiú és lány tért vissza az atyai házba! Milyen dicsőséges pillanatok ezek!”

Az eseményen világhírű prédikátorok evangelizáltak, gyógyítottak, de magyar karizmatikus gyülekezetek, szervezetek is nagy számban képviselték magukat.

Semjén még mindig jó kereszténynek tartja magát, Fabinyi és Prőhle erősítik ebben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük