Sorting by

×

Álhírtudósítónktól! Szijjártó: Hadat üzenünk a pedofil Izlandnak!!!

Ma ismét sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. A kormányzat nevében Szijjártó Schwarzeneggerkakadú Péter Külországbanismeggazdagodási és Putyinbarátságérmes külszolga tájékoztatta az ő hű népét a valóságról. A sajtájon természetesen ott volt a Városi Kurír álhírtudósítója is.

“Győztünk!” Mert mi mindig győzünk

Először is kifejtette a Kézilabda EB-n elért válogatott eredmény kapcsán-“Győztünk!” Mert mi mindig győzünk. Az izlandi fókavadászok csapata ugyan eggyel kevesebb fővel tudott kiállni ellenünk, mert egyik tagjuk lekéste a bálnavadászhajó csatlakozást és majdnem sikerült legyőzniük minket. Viszont a valóság az, hogy mégsem. Csak a szemét Gyurcsány elírta a mérkőzés jegyzőkönyvét, ezért terjedt el a sajtóban az a téveszme, hogy vesztettünk.

De nem. Mert a magyar sosem veszít! Az egész félreértésre csak az adott alapot, hogy Európa Utcai Harcosa éppen disznóölésen volt, ugyanis a kabinetfőnök eltévesztette a programok időbeli egyeztetését. Ha ő is játszott volna a csapatban, akkor hatalmas termetével és vágósúlyával győzelemre segítette volna a magyar válogatottat. Tehát valóságban mi nyertünk. A hülye Európa pedig gondoljon amit akar!

Szijjártó bejelentette, hogy már bekérette az izlandi nagykövetet

Közölte vele, a magyar nép megsértésének tekinti, hogy pályán az izlandi játékosok tapizták magyar csapat tagjait. Kifejtette neki, hogy ez a pedofil, homosexuális, romlott, nyugati sportnevelés eredménye. Tehát a jövőben ne merjék fogdosni játék közben a becsületes, heterosexuális, kemény tökű magyar játékosokat védekezés közben sem! Ellenkező esetben hadat üzenünk nekik. Már kikötőtt is vásároltunk magunknak a tengeri támadás kivitelezéséhez Triesztben tíz millió euróért. Kicsit arrébb van, kicsit nem üzemel, kicsit alkalmatlan kikötő céljára, de a miénk!!!

Egy Gyurcsány bérenc újságíró megkérdezte volna a miniszter urat, hogy mi értelme volt hatósági árat bevezetni húsok esetében, amikor pl. a spanyol disznóhús Magyarországra importálva is olcsóbb, mint az itthon termelt magyar? De hál’ istennek nem volt ideje megkérdezni ezt. Ugyanis a TEK még időben elvitte a kérdés feltevése előtt és a Szovjetunióval való baráti együttműködés felelevenítése céljából már Szibériában exportálták a ganét!!!

De Szijjártó megnyugtatott mindenkit, hogy nincs semmi probléma. A Miniszterelnök Úr ezentúl nem csak évente egyszer, hanem kétnaponta turnézik majd vidéken a választásokig és mindenhol megissza a disznóölő pálinkát Béla bátyámékkal az aktuális nyugdíjemelés örömére is. Ezzel fellendíti a hústermelést, tehát nem szorulunk mimagyarok a hanyatló nyugat rothadó, spanyol disznajára. Rasi Hercegnőt és Tiborcz Királyfit is azért telepítette ki Marbellára a Főnök, hogy diverzáns akciókat hajtsanak végre az ottani bankszektor és a húsüzemek ellen! Vagy vegyék meg! Inkább az utóbbi. A magyaroktól ellopott pénzből végül is futi rá!!!

Izland elfoglalása után oda is építünk majd falvanként egy-két stadion

Ezen kívül már módosították a kormányprogramot és Kósa Lajos disznó termesztési miniszteri rangot is kap, amire különösen alkalmassá teszi az, hogy idős édesanyja kertjének végén levő ólakban eddig is segítette rakni minden reggel a trágyaszart. Meg ő vezeti a Debreceni Egyetemen a svájci-magyar örökség tanszakot is, aminek külön beruházási tananyaga a bio disznótartás.

Szijjártó kifejtette, hogy a kézilabda sportban még itt ott fellelhető kisebb hiányosságok kiküszöbölése érdekében már kiírták a tendert, amelyet a Mészáros és Tsa. RT. fog megnyerni. Nekik nagy tapasztalatuk van kézilabda stadionok építésében is. Tehát Izland elfoglalása után oda is építünk majd falvanként egy-két stadion, amivel biztosítjuk a magyar után az izlandi kézilabda tönkretételét is. Nem fognak bennünket legyőzni mindenféle gyüttment fókavadászok!

Kapcsolódó

álhírtudósító

 

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.