Állatvédők már vannak, most embervédők is kerestetnek! – Kásler nyugodtan fordul éjjel a másik oldalára

A regnáló kormány aljasságai mindenkiből azt hozzák ki, “mi lényege”. Micsoda ostobaság, gőg és bűn a kereszténységét fennen hajtogató magyar kormány tagjai és az őket hatalomban tartó sokak részéről azt képzelni, hogy csak “más ember” lehet kiszolgáltatott és aki az, az eltiprásra ítéltetett.

Ma Ő, holnap Ön?

Senki nem kapott levelet az Örökkévalótól, hogy “ágyban, párnák közt”…ha eljön az ideje. Bárkivel – tényleg bárkivel! – megtörténhet, hogy az alábbi esethez hasonlóan segítségre szorul és azt kapja a “törődő állam-atyuskától, amit a facebook bejegyzés főszereplője.

Embervédők kerestetnek!

“A mai délután kitettek az utcára egy Almádi hajléktalant a betegszállitók a házam közelében !!! Szerencsétlen beteg ember , tőlem kért segitséget , pedig van egy lánya igaz messze innen !!! Be engedtem étellel , ásványvizzel kináltam és hivtam a Rendőrséget , közölték nem rájuk tartozik !!

De segítettek , adtak telefonszámot ,hogy kit hivjak !! Köszönöm nekik !!! Felhívtam a megadott számot és a “főnők “”közölte velem hogy krizis helyzet csak November 1-től van !!!! Nem tud segíteni !!! Kérdeztem tőle hogy anyagi problémák miatt ???

A pofátlan válasz és a történet folytatása a következő oldalon olvasható!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük