Amíg Orbán a Karmelita kolostorban bokázik, addig több magyar is meghívást kapott a Fehér Házba

Mint arról már beszámoltunk, Balog volt mindenminiszter együtt költhette el reggelijét Donald Trumppal a Fehér Házban. Nem ő volt csupán a kiváltságos, rajta kívül Gattyán György és mások is részt vettek a National Prayer Breakfaston.

Újra meghívták a Fehér Házba Gattyán György milliárdost, a Docler Holding tulajdonosát, aki ezúttal is National Prayer Breakfast eseményre volt hivatalos – írja a Világgazdaság. Gattyán erről képet is közölt Instagram-oldalán, íme:

https://www.instagram.com/p/BtjF3fvgjGg/?utm_source=ig_web_copy_link

A portálnak nyilatkozó Docler Holding kommunikációs vezetője szerint Gattyán már évek óta részt vesz az eseményen, amely csak a nevében számít reggelinek, ugyanis inkább informális diplomáciai és gazdasági találkozóról van szó. Az eseményt 1953 óta rendezik meg.

Gattyán nem egyedül ment, ezúttal a Teqball alapítói, Huszár Viktor Dénes, valamint Borsányi Gábor és feleségeik is elkísérték.

Az MTI azt írja, Balog Zoltán miniszterelnöki biztos szintén meghívást kapott az eseményre.

Balog Zoltán együtt früstükölt Donald Trumppal

Ezzel szemben Orbán Viktornak 2016 óta nem sikerül bejutnia a Fehér Házba

De nem csak ez nem sikerült a regnálónak, az sem jött össze, hogy Donald Trumpot rávegye a külügy, hogy ellátogasson Magyarországra. Orbán pedig mindent megtett, ami tőle telt, úgy tűnik, ez ennyit ért.

Önt ki hívta telefonon? Orbánt például Trump! – szól a fáma….

Utoljára akkor járt ott, mikor a korábbi elnök, Barack Obama fogadást és vacsorát adott a nukleáris biztonságról szóló csúcstalálkozón részt vevő delegációvezetők tiszteletére.

Finnországban randizik Trump Putyinnal – Orbán már foglalt jegyet a fapadosra?

Magyarország miatt bírálják Trumpot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük